BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, June 27, 2009

what kind of day??

keadaan pg td.baru sket time ni bdk2 dip dtg
yey.uitm sesak disebabkan mereka.



memang menyakitkan aty bile ary yg aku bajet nk have fun tibe2 mcm2 lak mende x diundang jd.mcm s*** je ary ni.n kenapa post ni mesti mnjadi post aku yg ke-100?ceh,num da lawa tp citer hampeh je.well,sepeti biase every weekend mmg kami tak lekat kat kolej tu.n cm ary ni gak la.setelah semlm sehari suntuk dok teperap dlm bilik *except for the dinner* aku,dyla,feeqa n atyn kuar la ke SP.n ary ni gak sumer budak2 diploma register n lapor diri.baru nk bajet cm senior,lupe plak yg kitorang pakai kad matrix freshy.haha.bodo btol.n pg2 lg da kuar dr uitm ntok mengelakkan kesesakan kolej ngn ibu bapa n new comer.huh.pastu sepeti bese kuar uitm n menuju ke GEMILANG 30.yey!kami sewa kete.viva kot n yg penting auto.*so,xyah risau dyla bwk.* hehe.okok.masok kete pakai sitbelt.n everything was clear smpi la kami di CS,byk la plak malang2 yg x berbau dtg.*kami ta penah jemput la!!*

1)oke.ni malang petama sekali.smpi CS tros gy GSC.nk tgk TRANSFORMER la nih!pas dipengaruhi suara2 MUST WATCH!haha.yg bodo nye wayang kat CS ni ialah apabila operasi nya aktif hanya pd jam 11.dan kitorang telah membodohkan diri *sikit* dgn beratur panjang2 n lama gile. *da la beratur x lurus.same ngn abg2 polis tu.* n bile staff GSC smpi,bleh plak die bukak lg 1 kaunter.then,org2 yg x beratur n baru smpi ni tros lari2 sbb nk rebut kaunter yg baru bukak ni.shittt-te kot.penat dyla beratur lame2,yg dtg lmbt lak dpt dulu.*tp aku smpat gak jd org yg lari2 tuh.*hasilnya,seb baik dpt gak tgk transformer tuh.kalo x,aku jadi HULK kat situ jugak!!* p/s,oke transformer mmg MUST WATCH oke!((;

2)malang tak berbau yg ke-2.pas tgk transformer kami pon decided nk gy Village Mall.bosan kot CS ni.haha.n otw ke VM,ade roadblock.time tu mmg aku ngn feeqa gelabah ayam sbb ta pakai sitbelt.huh!da la kete sewa,xde tanda P plak tu.mmg carik pasal.tp2..yg best nye,polis tu tak tahan kitorang pon.((; *muke kami nampak baik dan suci.*
3)yey!setelah nmpk abg2 polis tu,kami telah pun tersalah jln.n da membazirkan minyak yg x berapa nk ader tuh.haha.but still jumpe jln ke VM oke! *xla malang sgt kn*

4)oke!kat VM sekejap je n nothing happens cume susa gile nk carik parking je.n it was seems like manusia ni mmg x bertimbang rase langsong kalo bab parking.sume selfish. *kami pon same je.* hehe.

5)go to JETI Sg. Merbok.yeah.tempat yg paling aku nk pegi kot.sbb aku igt ade jual LAKSA!*tym ngidam laksa ari tuh,da mkn kat penang pon.* oke,kitorang pon gy la carik tempat duduk n perot mmg da nyanyi lagu keroncong time tu.duduk,then order.dyla ngn atyn nk mkn chicken chop,feeqa nk mkn wantan mee n aku plak mkn nasi goreng n sotong celup tepung.lame gak la tggu then,1 set chicken chop ngn makanan feeqa yg smpi dulu.oke,xpe aku ngn dyla tggu jap.then,makanan aku plak smpi.then,sotong aku smpi.tp chicken chop dyla x smpi2.lame nye. *dye sembelih ayam kot.* pastu kitorg pon pggil la makcik yg jd waiter tu.ckp kat dye nk chicken chop lg satu.then dye jap "satt naaa". mmg satt sgt.still xsmpi.dyla da panas aty ni.da la sewa kete,bape byk nk kena byar.huh.then,pggil akk yg amek order kitorg mule2 tuh,ckp kat dye chicken chop blom smpi.bleh plak dye ckp kitorg order satu je.bodo btol la.org da tggu lame gile kot skali dye ckp xde dlm order.then dyla baru nk cancel,makcik yg td tu bwk chicken chop.kitorang pon wat la muke kerek,xnk jugak!!kami da lambat la.pastu nk wat muke plak.ceh,x jage aty customer btol.then,nk blk.baya2 sumer masok la dlm kete.

6)oke,yg atas lom abes lg.pas msok dlm kete dyla undur la ke belakang,undur punya undur tibe2 bunyi hon ngn bunyi cm da langgar something!huh,tekejut gile babeng.kitorg tros kuar dr kete n ader satu Gen2 kaler gold kat belakang.pakcik tu kuar,muke dye cuak gak la.then,kitorang tgk la kete dye.ade calar tp siyes sket nk mampos calar kat kete dye tuh.*x tipu!!!!* pakcik tu cm speechless la.pastu tibe2 je bini dye kuar.perut da la buncit. *sbb pregnant la.* haha.pastu makcik tu tros ckp,ni kena bayar ni.hek eleh..sikit je kot calar tuh!!ader 2 org saksi kejadian *dua2 pakcik* ckp calar sikit je.then makcik tu ckp "sikit pon,keta kami.kami pon baru je stat keje." *ank da 2 xkan baru keje kot!* dyla tnye nk kena baya bape pastu makcik tu tunjuk kerek plak."eh,x boleh la bayar sekarang,kami nk kena tanya kat bengkel dulu,bape kena ni." bodo btol.then dye mntak num dyla.dyla bg je la.sbb malas nk lame2 kat situ.

7)kitorg pon balik la ngn perasaan sedikit bodo.haha.cm SI** je.pas anta kete kat gemilang *kena rm60* atyn baru pasan yg kad matrix dye ilang.malang lg skali kot.then gy report kat pak guard.seb baik xkena mara en atyn??((;

8)oke,skang turn aku.aku nk kuar kn duet la.tggl rm5 je dlm purse ni.mule2 gy bank islam,PENGELUARAN DIBATALKAN.4 kali kot aku wat.pastu gy MayBANK plak.PENGELUARAN DIBATALKAN jugak!!siot gile.gy bank islam balik still xbleh kuar kn.lastly kami balik n kesimpulannya aku ngah miskin gile skang ni.

9)da smpi bilik,rehat jap.then pas mandi dyla msg. "dtg bilik FS skang!!" aku pon lari2 dtg sini.*aku kat bilik atyn ni.((;* dyla ckp pakcik tu mintak rm100 kat dyla.dye kate da gy workshop n kena charge rm200.n esok dye nk dtg uitm nk amek duit dr dyla!bodo penipu besar.igt kitorg caye ke????blah la lu.haha.pastu try nye abg BAD kat semarak.dye ckp biase nye x smpi rm100 pon.n dye nk tlg kami esok!yey.tgk la cmne.

oke.9 perkara malang kot.sila pilih mane the best!haha.yg best ntok ari ni hanyalah TRANSFORMER n choc indulgence oke!((; dan aku telah pon jd kan blog ni ntok ngutok org.hehe.mintak maaf la eh. *cakap tak serupa bikin la.*

Friday, June 26, 2009

no title for this.


the emotion right now is not really gud.i'm freaking hungry n wanna eat something atleast gimme watermelon juice.*plish* but the other are currently sleeping n i dunno how they face today wif the empty stomach.haha.act,talking about my classmates*PL1D* i'll think about this 3 people.dyla,zetty n nat.dunno why.they're the best classmates ever.maybe because we're always together in da class n neva care wut people think bout us.i love for being like this.hepi.but when dyla told us that she's waiting for the maktab offer,i felt like OMG!wut's gonna be happens w/out her in da class.then,when zetty told us that she's waiting for the confirmation from uitm shah alam.because she wanna transfer herself to the fast track programme,i felt down again.come on u guys.they're going.tp bile result maktab kuar tghari td,i know dyla upset bcuz she didn't get the offer.but at the same time,i read zetty's blog.n she told us that she will transfer to SA soon.i hate this.this kind of ending.but i've to accept all of diz.even dyla x gy maktab,kami tetap rase kehilangan zetty disis.)); dear u,i love all the memories that we had together.pls think wisely bbe. ;))

Thursday, June 25, 2009

sory,aku slh paham.

1st of all,entry ini bukan berniat ntok memalukan atau mengaibkan sesiapa.cukup sekadar dijadikan pengajaran ntok aku,kau dan dia.td pas dinner ngn atyn,diela n feeqa kami lepak jap ditepi jln.*lebih kurang cm samseng jalanan gak la.*then,tgk borak2 dan sedikit bergossip *sikit* nmpk un,nett,rynn n mylea jln2 baru blk mkn.*msti perot korang buncit gilak tyme ni en?haha* n mereka pon join la sekaki lima ngn kitorg.bile dah gabung tenaga cmni,gelak mmg tak igt dunia.tbe2 aku rase gegaran dipeha.oh,rupe nye got 1 new msg.oke skang cuba teka sape yg bg aku msg.msg nye berbunyi begini;

soryla..mane la aku tau..aku tgk ko nangis je..aku igt ko nangis sbb aku.soryla..hahaha..aku slh fhm..hahaha..da ek dak kck,jgn nangis lg..a** (tepakse disensored kn.haha.)..hahaha..soryla..slh fhm..Blockquote

yey!aku sedikit hepi tyme tu.n ktorag pon gossip sebentar la ngn apa yg da jd.haha.ntok si pemberi msg.
sory sket.aku xbukan nangis ntok ko n aku xkn nangis ntok ko.aku tau ko mmg hebat tp igt la,kehebatan ko tu pinjaman je.Allah nk tarik bile2 mase je.aku xde niat nk bermusuhan ngn sesape kat sini tp aku harap ko belaja cmne nk respect org len.baru org bleh respect ko.n 1 more thing,kalo ko xtaw the true story tlg la xyah wat cite yg mengagungkan diri sndiri.aku mintak maaf gak kalo ade wat slh kat ko.n aku maafkan ko.

moral nye,bukan aku nk bangge sgt bile org yg hebat spt dia da pon cemar duli ngn mintak maaf kat aku.tp aku nk sumer org taw,kite ni same je as long as kite bergelar manusia.xde darjat yg membezakan.ada paham sume?jgn slh phm lg oke.*aku xnk jd kan blog ini sbgai tmpt ngutok org.haha.*

Sunday, June 21, 2009

inter pre-law debate.i mean,debat la.

assalamualaikum..well,kali ni tade gamba sbb xsempat nk snap satu pon gamba.(bajet je ta sempat.)kali ni nk cerita pasal debat.salah satu perkara yg da jadi darah daging aku.(ceh,hentam je ayat.)so,weekend ni agak busy dgn workshop debat yg dianjurkan oleh debater2 senior pre-law.(abg haziq.btol ke??)sepanjang workshop ni dijalankan,byk bende baru yg aku belajar.walaupun sebelum ni aku mmg seorg pendebat,tp bila berada dikalangan yg hebat,terasa diri aku ni kecik sgt.terima kasih kepada senior2 yg sudi dtg(abg sol,hakeem,muhafi,yazid,shahe) n mengajar kami byk sgt benda baru sepanjang bengkel ni.so,nk cite pe yg berlaku.



khamis mlm jumaat



tgk video debat.final Piala UiTM Malaysia.(btol ke??) UM vs UIA.agak best la.ni pendedahan pertama yg nk ditunjuk pd mereka yg mmg xde pengalaman.tp even aku da ade sikit pengalaman,rase teruja gak tgk video ni. ((;



jumaat pg smpai ptg.



penerangan berkenaan tugas2 setiap pendebat.kami bermula dgn tugas 3rd speaker.n berakhir dgn tugas 1st speaker.buat sistem rotate.pastu kami kena bahagi kan group.kena mix antara yg dah ade pengalaman ngn yg xde pengalaman.my group members were faiz,dayah n bob.((;



jumaat mlm sabtu.



perjuangan bermula.menghadapi 2 perlawanan.menang kedua2 nya.dan alhamdulillah diiktiraf pendebat terbaik kedua2 nya.sbb sy 3rd speaker! ((; rezeki mungkin.



sabtu sepanjang hari.



perjuangan diteruskan seawal 9pg.walaupun penat xterkata tp dgn semangat yg ade,perjuangan diteruskan.pg2 tu aku call dayah.n dia kate xdpt dtg sbb migrain.pity her.tp aku risau gak sbb tak cukup speaker.bob da masok group lain.tggal aku ngn faiz.bila smpai je kat b6,aku gtaw abg shahe.then,group aku terpakse digabungkan ngn group haziq sbb group dye pon xcukop lg sorang.dan sepanjang jd teammates ngn dorang.aku terpakse jd 2nd speaker sbb haziq tu mmg nk sgt jd 3rd speaker..da la tak penah jd 2nd speaker.(nmpk kebodohan sket ketika penggulungan.haha.)so,kitorang kena lwn 3 round.menang 2 kalah 1 dan melayakkan kami ke semi-final.tp mungkin bukan rezeki bila kalah di semi-final ketika bertemu dgn group mizi.plus,tyme tu group aku ade conflict bile haziq xdtg.tggal aku ngn faiz skali lg.faiz x confident sgt ntok bersidang.then,tibe2 abg sol ngn abg yazid menawarkan diri.jd pertikaian jugak la.sbb dorang sepatotnya jd judges perdebatan.tp kami teruskan jugak.walaupun kalah di semi-final aku merasakan byk hikmah yg terkandung.menyedarkan aku betapa di dunia ini,bukan kita yg terhebat dan paling hebat.masih ramai lg yg Tuhan ciptakan,dimana tahap dan kebolehan mereka lebih tinggi berbanding kita.namun aku tetap bersyukur kerana hikmah itu tak pernah berselindung.mlm,final.team mizi bertemu team hakem.mizi menang lg dan kekal menjadi pendebat terbaik.then,abg sol umumkan siapa yg layak membentuk team elit.

team elit pertama pre-law.

1st speaker.mizi
2nd speaker.hakem
3rd speaker.faris
tahniah buat kalian.

team elit kedua pre-law.

1st speaker.abg z.(pre-law part 3)
2nd speaker.que.
3rd speaker.rda

alhamdulillah.rezeki masih ade.walaupun kecundang di semi-final,tp tetap terpilih dlm golongan yg hebat2.((; kepada groupmembers yg baru.semoga kita dpt bekerjasama dlm memajukan lg team ni.berbangga mempunyai kalian bertiga,sbb korang tau byk bende.bonus bg team kita.ps,kak deela simpanan kami.((; wasalam.

Thursday, June 18, 2009

selendang oke what.


amaran pertama.
JGN gelak ketika melihat gambar di atas.esp,feeqa.
amaran kedua.
sila beri kritikan yg agak membina.(even sebenanya korang nk kutok gile2.)
oke.let's start da topic.topic nya,memakai selendang ke kelas.so,apa anda rase setelah tgk pic kat atas??sesuai tak sy pakai selendang?ta de la burok sgt en??haha.btw,mlm td tyme nga gossiping ngn my roommates tibe2 one of them asked me cmne nk pakai selendang.aku pon,tunjuk kan la keteroran aku.(even xpenah pakai pon.hentam je.) haha.dan bile dibelit2,berdasarkan aksi2 dyla n atyn ketika memakai selendang,aku bejaya dptkan hasil yg agak memuaskan.so,roommates aku n aku sekali la.cm da agak confident ntok memakai selendang selepas ini.walaupun feeqa kate aku pakai burok nk mmpos.aku tetap rase lawa oke.haha.plus,selendang tak jarang pon dan yg penting boleh menutup dada.ayah pasti suka! ;))

at last.((;


at last.yeah.
fuhhh.finally,jumpe gak pendrive kesayangan aku nih.lbeh kurang 3 minggu gak la dia menetap kat dlm beg stripe atyn. ;(( sian dia.huhu.act,pendrive ni ilang tym aku sleepover kat bilik atyn.aku tetinggal kat atas meja atyn n kebetulan tym tu atyn nk gy penang ngn dyla.so dia pun simpan la dulu.bila abes cuti n aku tnye atyn kat mane pendrive aku,dye ckp adeeee..kat somewhere yg selamat.(even da carik lbeh kurang 1000 kali still xjumpe.)selamat ke??aku da bajet yg pendrive tu da ilang.cm da redha n pasrah la.4GB wei.but suddenly,ptg semalam atyn ckp kat aku yg dye da jumpe pendrive aku kat dlm beg die.(memang selamat) yeah!sy sgt suke dan gembira sekali.syg pendrive tu.((;

Monday, June 15, 2009

trip to tanjung dawai.

bukak pose di tanjung dawai.ceh.statement nk gempak je en.haha.well,dis was my 1st day puasa kat uitm n dpt plak bukak pose gempak2 cmni en.so agak berbangga la mnjadi seorang RDA.kamu2 sume jgn jeles oke.oke,skang nk la cite pasal tanjung dawai ni.pe yg special nya??haha.act,tmpt ni dipromote oleh miss Aisyah.big clap for her.kebetulan plak tyme miss A ngah wat promotion tu,aku ngah pose.so,aku ngn dila agak tergugat la iman kami bile miss A ckp ikan bakar kat sini mmg best.secara spontan nye aku ajak dila teman aku bukak pose kat sini.dila un tros je tnye atyn n feeqa.mereka tu,ape lg?setuju smbil lompat2.(emoticon semate2)n we decided notk betolak dr uitm pas asar.kelas aku abes kol 4 n tros gy bilik atyn gossip jap pasal org gaji paling cntik di uitm @ AQILA.haha.then blk bilik,semayang sume.baru gerak.taxi zack sedang menunggu.then,borak2 ngn pkcik zack n suroh dye amek balik kol 8.30.smpi ditanjung dawai.*excited* kami tros berlari2 ke pantai.tp sedikit terkejut sbb xla lawa mane pntai dye.haha.kalo setakat nk celup2 jari kaki tu bleh la.tp da name pon batak pntai.kotor cmne skali pun,bepuluh2 gak la gamba yg sempat di snap.then.around 6.30,kami gerak la ke restoran tepi pntai tu.order mcm2 neyh.almaklum la,nk bukak pose.so,order la ikan bakar,sotong celup tepung,bla bla bla.siap ade nasik tambah lg.((; smpat lg soh waiter tu amek kn gamba kitorang.(antara ciri2 org yg tersgt batak.)the,about 8.05 call uncle zack n dye kate da otw.dan dan dan,kami nk bayar ni.teka berapa harga nya??....btol la tu.rm63.40 oke,ni ta tipu.ni btol.4 org mkn smpi 60 ringgit oke.smpi mak atyn kate."anak ibu mmg kaye pon." so,smpi di uitm lbeh kurang kol 8.45.tros gy foodcourt sbb ade group discussion.penat giler kot.tp xpe,sbb kenyang n sepeti bese,perut pon semakin buncit oke. waiter tu yg amek kn.dlm ati dia."aku mmg photographer pon kat sini." kami ckp,"terima kasih bang!"





bajet keanak-anakan.
ha,yg ni lg ta igt dunia.pose la sgt tu.

guna camera timer ni.bijak en??


Sunday, June 14, 2009

trip to penang.

assalamualaikum..last weekend we went to penang for couple of days.we stayed at fs's aunty's house in seberang prai.so,we came from uitm at 6pm after fs and feeqa finished their class.and we arrived penang around 9pm.it was sooo tired on dat tyme.her aunt was so kind n nice to us.she prepared the dinner and all the meals for us.the next day,we went to ireland via ferry.mase kat pulau,kitorang gy gurny(cmni ke eja?),komtar,prangin.n yg paling xbleh lupe was mase mkn laksa.i was craving for laksa on dat time.anyway,malas nk citer.haha.but kitorang smpi uitm semalam kol 9.dat's all.daaa~

danial n myra.danial ni adek fs.myra plak their cousin.


MNG.


topshop.

begs kami.((;

Tuesday, June 09, 2009

i knew it.

i'm just know what's the meaning of homesick.because i'm feeling like going home right now.i miss my home's life.n i'm basically hate sadness esp when i'm not wif my family.because i don't have the right feeling to say what's act happen to me now n the point is,i miss KL though.i's starting to hate everything here.the environment,the people that i used to live with,the subject that i didn't understand,the lecturer that never let me know what was they talking about.i don't know why i'm here.but i knew that i'm homesick.i miss my family though.i miss everything there but i dunno what to do.i do feel lonely here even i got many friends but it was not enough for me to avoid my sad feeling.i feel nothing here.until now,i'm confusing.whether i can survive here or not.what's the MTC012 stands for?i knew that the subject is about the introduction of law but seems when the lecturer like 'lepas tgn' to us,(u read urself la,u check in dict urself la.) i feel like "hello,aku dtg sini mmg na blaja dlm bilik je." i'm in the hyper tension condition now.i'm sick of this.why must all the probs coming at the same time?i got many things to think about.i dunno how to settle this but at the same time i got another problem to think n settle for.shittt!i hates u!!yes,you.i hates the relationship.i mean any relationship.it was makes me sick of my life instead the very wonderful life.i feel like to end of everything now!fullstop.

Friday, June 05, 2009

spend a day.

friday n saturday are our free days.so,we'll not waste our time juz at the room.so,today is friday n kami gerak agak awal dr kolej menuju ke SP.around 10.30 kitorang da smpi depan UiTM n masok dlm cab.so,smpi CS agak awal n still ade kedai2 yg belom bukak.(feeqa kate nk tlg bukak en.)haha.act,we've planned to watch movie on dat day but then bile kitorang gy kat tmpt movie tu,a suprise when GSC blom bukak bcuz today is friday.haha.so,we decided to eat first.n kitorang mkn la kat KFC n sepeti bese,mkn chicken rice sbb da lapa sgt.haha.then,kitorg gy tgk GSC blk.tp org sgt2 ramai n kami malas.so,kite pon play bowling!haha.even da lame gile aku ta men but it was fun oke.then,kitorang gerak Village Mall nek cab.carik buku tp ta jumpe pon.merata kitorang rayau.kat VM byk giler duet aku kuar.haha.beli tu la,ni la.then,gy starbuck.duet lg kot.YAHUDI lak tu.haha.tape2,dis was 4 da last tyme oke.insyaAllah.then,around 5.30 kitorang pown gerak balik kolej.lapa kot tyme tuh.haha.n dat nite,kami sleepover kat bilik atyn.mkn donut,tgk movie.haha.kami kate,as long as kite xde assignment bleh la nk cmni kn.haha.

atyn suap pe tah tym ni.twice we snap dis pic.at first mmg ade mknan but 4 da 2nd tym ade garfu jep.haha.

ni tym kat KFC 4 our brunch.suke suap2 then snap kot.haha.

at starbuck.

KFC lg.i think dis one is better than pic yg kat starbuck tu.((;

bowling time.haha.even da lame ta men,still got da 2nd place.haha.btw,atyn mmg terer la kaw.

Thursday, June 04, 2009

dinner je kot. ;pp

penat laa..
assalamualaikum..haha.da lame ta bg salam kot.((; erm,act baru je blk dr restoren kat depan UiTM ni.juz got our dinner there.n makanan kat situ agak mahal la.4 dinner ni je aku da abes kn rm9.50.pape tah.haha.n act kitorang mkn kat situ sbb mizi (debater kisas) yg ajak.juz na borak2 ngn dye.well,aku,dyla,atin ngn feeqa smpi agak lmbt la dr mase yg dijanjikan.hehe.bese la kan.perempuan.erm,lame gak la kitorg lepak kat stall tuh.borak2 ngn mizi,naim n ramai lg la.haha.quiet fun i think.then,tym otw balik kolej sempat la gak snap some pics. ((; haha.poyo je,padahal gy dinner je kot.cam la pasni da x dinner da.hehe.

fs,me,feeqa n dyla.masing2 muka huduh.haha.aten oke gak la.sbb dye yg snap da pic!((;

ni la meja kami.ni tym makanan blom smpi agy.guy yg pakai spek tu la mizi dak kisas tu.

haha.ni mmg tade keje n aku mmg gelak ta benti smpi na terken**** haha.dyla kuat kot.smpi bleh angkat feeqa n AKU oke.tp gamba aku xleh la na upload kn.haha.rahsia kerajaan kot.


tetibe je rase yg uitm ni lawa gak.esp,waktu mlm.haha.

haha.pape pon aku mmg hepi kat sini n aku ta tipu.so far,being a law student tade la tough mane.tp ta taw la kalo assignment da belambak nnt en.haha.so,dat's all for now.i'm sleepy n wanna sleep.btw,td sadiq call.((; thanx syg but really sory.i ngntok.daaa~

Wednesday, June 03, 2009

roller coaster,i felt it yesterday.

hello..semalam kitorg gy SP by car.sewa kete kat depan UiTM n it was not too expensive.zetty,atin or fs,dilla,aqim n me.so,zetty drove da car to SP n dilla drove da car when we back to UiTM.Zetty is such a good driver i think.haha.bcuz she was not only can drive manually but she also can constract dilla when she was driving.haha.n i dunno wut i feel when dilla drove but i juz felt like i was in roller coaster n we were scream n shouted too many tyms.haha.but we still got fun.after kitorang beli tiket bas zetty,we went to Village Mall n got our dinner at Pizza Hut.yummyyummy.and we back to the UiTM around 7.30.n rupe2 nye zetty lost her matrix card.pity her.pas kena bebel sket ngn mak n pak guard kitorang pon jln masok kolej.and after that we've to rush bcuz we got the group discussion 4 da BEL130.haha.really2 tired yesterday. -_-

Monday, June 01, 2009

pre-law uitm

HEY YOUUUU!


okayyesterday was my 1st class as a pre-law student at uitm merbok.so,wut was i feel is being a pre-law student is something dat we should be proud n hepi.haha.i dunno why bcuz i juz feel dat.well,about my timetable.dila n i are in da same class which is PL1D n our timetable as for me is okay bcuz it's not too pack.my 1st class yesterday is BEL130 with ms. jacqueline.BEL130 is one of languange subject.well,there're all da subjects that we will learn in 1st semester;


BEL130

BEL 120

CSC 134

MTC 012

MTC 016
i dunno how to describe bout da subjects dat i'll learn but i'm really hope dat everything will be okay n juz fine.dat's all for now n will update later if i get da chance n time.daaaa~ ((;