BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 04, 2009

dinner je kot. ;pp

penat laa..
assalamualaikum..haha.da lame ta bg salam kot.((; erm,act baru je blk dr restoren kat depan UiTM ni.juz got our dinner there.n makanan kat situ agak mahal la.4 dinner ni je aku da abes kn rm9.50.pape tah.haha.n act kitorang mkn kat situ sbb mizi (debater kisas) yg ajak.juz na borak2 ngn dye.well,aku,dyla,atin ngn feeqa smpi agak lmbt la dr mase yg dijanjikan.hehe.bese la kan.perempuan.erm,lame gak la kitorg lepak kat stall tuh.borak2 ngn mizi,naim n ramai lg la.haha.quiet fun i think.then,tym otw balik kolej sempat la gak snap some pics. ((; haha.poyo je,padahal gy dinner je kot.cam la pasni da x dinner da.hehe.

fs,me,feeqa n dyla.masing2 muka huduh.haha.aten oke gak la.sbb dye yg snap da pic!((;

ni la meja kami.ni tym makanan blom smpi agy.guy yg pakai spek tu la mizi dak kisas tu.

haha.ni mmg tade keje n aku mmg gelak ta benti smpi na terken**** haha.dyla kuat kot.smpi bleh angkat feeqa n AKU oke.tp gamba aku xleh la na upload kn.haha.rahsia kerajaan kot.


tetibe je rase yg uitm ni lawa gak.esp,waktu mlm.haha.

haha.pape pon aku mmg hepi kat sini n aku ta tipu.so far,being a law student tade la tough mane.tp ta taw la kalo assignment da belambak nnt en.haha.so,dat's all for now.i'm sleepy n wanna sleep.btw,td sadiq call.((; thanx syg but really sory.i ngntok.daaa~

3 Yorum var:

Lady FS. said...

1st and da last time aku akan kua dengan manusie2 tu

.rda. said...

haha.
asal??
sbb naim eh?
dorang bosan oh.
;pp

.rda. said...

haha.
asal??
sbb naim eh?
dorang bosan oh.
;pp