BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 18, 2009

at last.((;


at last.yeah.
fuhhh.finally,jumpe gak pendrive kesayangan aku nih.lbeh kurang 3 minggu gak la dia menetap kat dlm beg stripe atyn. ;(( sian dia.huhu.act,pendrive ni ilang tym aku sleepover kat bilik atyn.aku tetinggal kat atas meja atyn n kebetulan tym tu atyn nk gy penang ngn dyla.so dia pun simpan la dulu.bila abes cuti n aku tnye atyn kat mane pendrive aku,dye ckp adeeee..kat somewhere yg selamat.(even da carik lbeh kurang 1000 kali still xjumpe.)selamat ke??aku da bajet yg pendrive tu da ilang.cm da redha n pasrah la.4GB wei.but suddenly,ptg semalam atyn ckp kat aku yg dye da jumpe pendrive aku kat dlm beg die.(memang selamat) yeah!sy sgt suke dan gembira sekali.syg pendrive tu.((;

4 Yorum var:

Lady FS. said...

kan aku dah kate tempat die selamat ! :))

.rda. said...

ceh.
selamat la sgt.
merana aku.
haha.

Lady FS. said...

hahah . dari tak jumpe ;)

.rda. said...

yela cik FS.
;))