BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, October 11, 2009

finally, i did it.

mempersembahkan, jogging first day di Taman Jaya. anyway, i dah plan before balik lagi about this. tapi ramai yang kata i takkan buat apa yang i plan, oh lupa pulak i plan kononnya nak jogging setiap petang untuk dapatkan badan selangsing cik megan fox yang hot meletup. tapi ramai yang cakap i will never do that sebab cuti ni lah masa nak lepak-lepak dekat rumah. so guys, please take a look because i did it. petang tadi, lebih kurang jam 4 petang. i siap-siap tukar seluar, baju, iron tudung, cari stokin dan kasut sebab niat i nak pergi ber-jogging dekat tepi tasik sebelah carrefour. tapi bila i turun bawah, tiba-tiba my mum tak bagi and said no. sebab dia tak bagi i pergi sorang-sorang. so, dengan segala bakat yang ada, i pujuk my sister untuk temankan i jogging dan dia ber-siap separa ter-paksa. tapi ayah hantar pergi Taman Jaya pulak. ohh, dekat je dengan rumah tapi ayah yang nak hantar. so, menjadi lah aktiviti yang dirancang ditambah pula dekat aktiviti sampingan. oh anyway, i jumpa sir jahity, cikgu english masa sekolah rendah. so, i borak-borak dengan dia. dah lah, tengok je gambar. :)

oh tasik, kau indah. okay, aku tipu sebab tasik ni agak kotor okay. tapi i macam tak berapa nak kisah la keadaan tasik ni sebab i kan tengah sibuk jogging. (baca dengan nada serius) oh, sila jangan menyampah dengan i okay.

wooohaaa, semangat tak lari. itu bontot mahu kasi kecil sikit. sebab berat nak bawak. anyway, doakanlah i langsing dan hot macam megan fox okay.

ohh, ni semasa senaman-senaman sampingan. seronok oh. seronok. rasa nak lagi. so, till i see all the thing tomorrow!

p/s; siapa kata i malas? esok nak main skipping pula. ;)

8 Yorum var:

asmarina sakila :) said...

hebat lah siot :D
blog Rda ke ni!

syabas lah weh.
nanti kita jogging lagi di merbok?

nadirah_nor said...

gudluck k
moge2 impian trcapai;)

Lady FS. said...

blog rda ke ni , huahua siot soalan muh

gd luck rda , aku nak g gym ni x tercapai2 lagi ni haa ;DD

.rda. said...

asmarina sakila. haha. inilah blog rda. jangan tak percaya ehhh. :)

mari-mari jogging di merbok.

.rda. said...

nor, thanks yawww. :)

.rda. said...

fs, thanks yawww. penuhi impian. petang ni aku nak buat sit-up pulakk. bagi abs kempis sikit. ahha.

FeeQa said...

haha.
trus kn hingga saat2 terakher d pj ok!!~

.rda. said...

feeqa, okay babe!