BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, October 05, 2010

What I love about Merbok #2

#2 CT Yana


Agak-agak I dapat commission tak promote CT Yana kat sini? Haha. For your information, CT Yana ni terletak betul-betul depan gate UiTM Merbok. I memang selalu lepak sini dengan kawan-kawan. Selalunya, after we finished our class at 6 kitorang akan straight away ke CT Yana, Anas, Zaty pun selalu join jugak.

Kalau time study week, CT Yana ni memang tempat wajib untuk dinner. Lepas sehari suntuk bergelak ketawa dalam library, kitorang mesti makan kat CT Yana. Menu famous kat CT Yana yang wajib order setiapkali datang, udang celup tepung, sotong celup tepung, cendawan celup tepung, fries, nasi bujang and banyak lagi. Hahaha, sumpah I kena claim royalty. Haha.

Ni masa nak bukak puasa rasanya.

Ni masa study week. (:


Wohhaaaa, sumpah rindu nasi bujang yang murah dan air ribena. Haha.

p/s: I tahu I obses dengan Merbok. -________-

10 Yorum var:

Anonymous said...

anam-aww awww.pic 1st uols.korang ada?mata juling lg.i lokieeeee ;p

Rabiatul Adawiyah said...

Hahahaha. Bongok lah kau Anammm!

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

apahal pic last anas mcm baru blk londons u olls. haha.

Rabiatul Adawiyah said...

Hahaha, Melbourne sudahhh. Haha.

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

Last minute baru aku dapat rasa :PP

Rabiatul Adawiyah said...

FS, hahaha. Tu pun kami yang bawakkk.

beruang said...

napa aku jarang lepak sini erh?
aku asa skali ja kot penah.haha

Rabiatul Adawiyah said...

Bear, kami je yang suka melepak. Hahaha.

Azira Hafiza said...

sumpah suka melantak sini. nasi bujang, udang celup tepung, cendawan celup tepung!

nyum nyum nyum ;))

Rabiatul Adawiyah said...

Hahahaha, nanti kita pi lagi naaa. (: