BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, October 02, 2010

What I love about Merbok #1

#1 The Food Court


Assalamulaikum. Since I just finished my foundation in UiTM Merbok, I really want to tell you guys what I love about Merbok. The first thing that comes across my mind is the food court. We spent so much time in food court inclucing to eat, chatting and etc.

Kat food court ni lah kitorang makan sama-sama, berbuka puasa sama-sama since our first semester, gossiping sama-sama, berborak tak ingat dunia. Tengok orang lalu lalang, lepas tu mulalah mengata.

Kat sini jugak lah I started to know Muiz, Zul, Zaty, Mirul and Ijat. Food court lah tempat kitorang lepak dengan Anas since we were from different classes. Food court is our port after finished our classes. Lunch, dinner, and even breakfast semua kat food court. Sayang betul I kat food court ni. Haha.

So, these are some of the picture taken in food court dengan kawan-kawan tersayang.

Anas, me, Muiz and Leya.

Me, Muiz and Anam

Faris, Aqim, me and Paan.

Anas, Paan and I.

Anam, Anas, Zigha, Nat, me and Aqim. Love you guys so much.



With Kiwi.

Okay, wait for the second part!
p/s; Mesti orang kata I obses dengan UiTM Merbok kan? Kisah habis. Haha.

8 Yorum var:

beruang said...

aku rindu nk mkn ayam gorg yg besaq,kaler merah dan sedap sesgt time lunch....

Rabiatul Adawiyah said...

Aku rindu sambal belacan food court!!! Wahhh!

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

kalau fc, aku rindu nk usha and mengata. haaha

Rabiatul Adawiyah said...

FS, tahu takpe. Memang tu pun routine harian. Haha.

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

aku rindu abg mata lawa xD

Rabiatul Adawiyah said...

Feeqa, geli ngat aih!!! Hahaha.

DOLCEshasha said...

obsesnya lah dengan merbok. hihi. tapi aku rindu ayaq kat foodct.

Rabiatul Adawiyah said...

Sha, hahaha. Memang obses wehh. Aku pun rindu bandung cincau dengan kopi ais! Haha.