BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, June 08, 2010

Baru nak buat.

1) Adakah anda rasa anda hot ?
YES. *Jawapan confident.

2) Update wallpaper laptop yang anda guna skrg ?
Gambar screen capture Google masa San Francisco Ballet's Day


3) Cerita pasal gambar ini .
I memang suka guna gambar Google. Menarik.

4) Kali terakhir makan pizza ?
Masa PETAH, makan kat The Mall 3 kali. -___-

5) Lagu terakhir yang anda dengar ?
Anuar Zain Elina - Suasana Hari Raya. Haha.

6) Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
Dengar video Debat masa Semi Final Arau Open, lawan UPM.

7) Selain nama sendiri , anda dipanggil dengan nama apa ?
Rda Hot. *Betul, tak tipu.

Tag orang , siapa yang nak kena tag?
Nurus Sakinatul Fikriah. (:
Asmarinda Sakilaww
Azigha Hafiza
Remmy Muntigerai
Bro Hafizan

9) Siapa orang number 1 pada anda ?
Kawan, girlfriend, motivator, Dr. Love. *pendebat UiTM Shah Alam*

10) Katakan sesuatu pada orang number 5 .
Bila mahu jumpa lagi??

11) Number 3 ada hubungan dengan siapa ?
Eheemmm, Zigha ada hubungan dengan abang enampulutuju dekat food court.

12) Bagaimana pula dengan number 2 ?
Rinda ada hubungan dengan seekor raksasa paling besar di Merbok.

13) kata - kata cinta pada orang number 4
Remy, I love you and it's true! Awww aww.

14) Berikan 5 fakta tentang orang yang anda tag .
Nurus : Seorang pendengar yang paling setia. Saya taknak dia pergi. :(
Rinda : Dia baru sahaja pakai braces semester ini.
Zigha : Dia ada seorang kawan baik yang suka cerita problems kat dia. ;p
Remy : Remy is a Christian. But he's a good friend.
Bro Hafizan : Senior dalam Debat, dan banyak membantu. (:

12 Yorum var:

nurus =) said...

auwww~
so shweeeet! haha
nanti Nurus buat pulakk ya?
heee =)

Jantan Keparat said...

yes!!
saya hot!!!
hakhak!!!

dylakamil said...

tak sabar nak raya ke rda? HEHEHE :D

rda said...

Nurus, hehe. Okay darling!

rda said...

Jantan Keparat, haha. Good one!

rda said...

Dyla, haha. Ganti puasa pun belum habis. -___-

shey~ said...

rda~~~ cmne nk buat screen capture tu ea? n kat mane location file screen tu eehh?? serious dah lama x buat benda2 nie..gagaga~

Asmarina Sakila :) said...

lawok ngat aih
aku jabatan perhilitan ka?

hahhaha

.zigha. said...

"dia ada seorang kawan baik yang suka cerita problems kat dia"
(Rda Hot,2010).

kau ingat aku tak faham sapa kawan baik tu? HAHAHA

rda said...

Shira, hehe. Aku guna photo scape lah.

rda said...

Rin, hahaha. Ha? Tak faham. Haha.

rda said...

Zira, haha. Dah dah. Benda dah settle!