BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, May 20, 2010

Of Kenyalang Debate Open 2010

Bila dah lama tak update blog ni, rasa semua benda dah tak tahu nak buat. Tak tahu nak start menulis macam mana, tak tahu nak cerita macam mana. Even nak upload gambar pun I dah lupa. Ini lah jadi bila busy memanjang, sampai nak bukak laptop pun tak sempat. -____- Okay lah, I just nak cerita sikit pasal Kenyalang Open. So, team UiTM Kedah memegang ranking number 2 di bawah UIA A untuk pusingan saringan. Malangnya kami telah tewas di tangan UiTM Sarawak di quarter final. Banyak jugak benda yang terjadi sepanjang di bumi Kenyalang ni. Tapi I rasa, lebih baik berdiam diri, takut-takut kita yang akhirnya kelihatan keji. Banyak juga pengalaman dan ilmu pengetahuan yang dapat ditambah semasa di Kenyalang. Harapan kami seterusnya di Arau Open, harap beroleh kejayaan.













Tuhan selalu ada, di mana saja.
Jangan persoal di mana Dia.
Sedangkan kita yang tidak cuba.

18 Yorum var:

FS said...

apasal apasal apa yang akan kelihatan kejinya disitu, adakah ini gossipnya? aku nantikan mu, muahahahah

DyanaBangs said...

mata tertancap pada shawls mu ! hahaa

DOLCEshasha said...

bz nya kaw babe ..

neway , congrats : )

FeeQa said...

best gila p sarawak ngn kawan2 :D

dylakamil said...

wohh best gila kehidupan kau rda busy sana sini. aku suka aku suka. dpt pulak bertanding en. hehehe

goodluck di arau open :)

.yANa. said...

rda!!!chaiiiiyooookkkk!!!!
xde ole2 ker????:DDDD

beruang said...

weh,jmpak kat arau..
tempah seat bas merbok ntok aku 1..hehe

Aby Umy said...

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/
kalau ade mase singgahlah ke blog saye :)

his name is padin said...

hello babe.
salam kenal. ecececeyh. HAHA.
rda congrats jadi champ AO :)
lawa gamba2 ni, teringat kenangan kat sarawak uolls :P

rda said...

FS, hahaha. Itu lahh. Byk cerita ni. Wait for me okay!

rda said...

Dyana, thanks babe. (:

rda said...

Shasha, ni nak practice jadi lawyer. Hehe. Thanks.

rda said...

Feeqa, best best. (:

rda said...

Dyla, tu lah. Sambil menyelam, minum air okay! Thanks.

rda said...

Yana, thanks. Ole ole? haha.

rda said...

Bear, takda pun hang kat arau.

rda said...

Aby Umy, InsyaAllah.

rda said...

Padin, thanks thanks. Nak update AO takde gambar lagi lahh. (: