BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, May 26, 2010

Of Arau Open 2010


Dah dua hari duduk kat rumah, tapi baru hari ni ada chance nak update blog usang ni. Semalam ke Sunway Pyramid, dengan Nurus dan Izzah. Tadi berjalan-jalan ke Shah Alam dengan kakak-kakak. Baru je sampai rumah, esok nak ke PWTC join PETAH pulak. Tapi takpe, debat pun macam berkaraoke jugak. Kalau dah minat, sanggup buat apa je.


So, I nak cerita pasal perjalanan di Arau Open pun macam dah lambat, tapi nak jugak cerita. Because this is the first experience to become the champion. Untuk Arau Open 2010 ni, my teammates are Mizi as the first speaker, Anas as the third speaker, Leya as the reserve and me as the second speaker. Masa pusingan awal which is pusingan saringan, our team won 5 matches over 6. Kalah sekali dengan USIM masa 3rd round if I'm not mistaken. Then, rezeki kami sebab dapat break quarter dan di tempat ke 4 over 40 teams.

Quarter final, berjumpa dengan team UiTM Shah Alam B, kami menang dan melayakkan diri ke semi-final round. Berjumpa dengan team UPM dia semi-final, rezeki kami sekali lagi bila layak ke final round. Dan sekali lagi berjumpa dengan USIM di pentas final, tidak pernah menggetarkan kami cuma usaha dilipatgandakan. Bertambah rezeki, bila Raja Muda Perlis dan Raja Puan Muda Perlis tengok masa final. Dan Alhamdulillah, sekali lagi rezeki kami. Mizi dapat best speaker final.

Anas dapat 2nd best speaker overall, Mizi the 3rd and I was the 6th. Ini adalah kejayaan yang sangat besar, walaupun hanya bermula di Arau Open. InsyaAllah, usaha akan diganda untuk kejayaan yang lain pula.



p/s; Kejayaan ni, kejayaan kita semua. Sebab kita jatuh dan bangun bersama. 1 UiTM.


31 Yorum var:

duniaku said...

congratss!!!
kejayaan kte brsama!2 ribu tu?bersama tak?hehehe:)

duniaku said...
This comment has been removed by the author.
nn said...

tahniah :)

.yANa. said...

rda!!congratssss!!!!i lap u!!!muah/..muah...hahaa

FeeQa said...

mizi no 3? terkezut.
congrats beb

DOLCEshasha said...

congratzzz ! : )

hakimfaridzul said...

tahniah!!!

awesome!

adzrul syafiq said...

tahniahh!!!


insyallah, kalau tiada aral melintang, (x sangka masih boleh tulis macam ni lagi lepas spm), kita jumpa di pwtc utk PETAH..tp i join utk 1jun..


1uitm!!

nadirah_nor said...

congratessss!!!
aku sibuksibuk besarkan punggung dirumah
kau pergi bjuang haruman nama uitm merbukk
aooouhhh,, malolahh saye
go!go! rda

dylakamil said...

wow rda ! i am so proud of you ! :)

Congrats ! :)

beruang said...

tahniah
congr8s..
kalu aku lpak nan ampa ri2 msti leh enjoy duit mizi an..
seb bek injured..haha

FS said...

tahniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah even aku lambat :DD

adit angelo said...

ada,,, congratz... :p

äþèéž™ said...

proud of u guys

rda said...

Que, haha. 2 ribu tu makan sorang lahhh. Hehe.

rda said...

nn, thanks. (:

rda said...

Yana, thanks babe. ILYT. (:

rda said...

Feeqa, apa yang terkejutnya? Biasalah tu.

rda said...

Shasha, thanks babe. (:

rda said...

Akim, thanks okay.

rda said...

Adzrul, thanks okay.

Hihi jumpa di Petah. (:

rda said...

Nor, hahahaha. Sumpah comment kau lawak.

rda said...

Dyla, thanks weyy. (:

rda said...

Bear, haha. Rugi lah kauuu.

rda said...

Atyn, terima kasihhhhh.

rda said...

Syuk, syukran. (:

rda said...

Abang Fizan, thanks. Wish you could be there. (:

prince rayme lala said...

babe! u did a gud job! cool! Tuhan nampak apa usaha yang kita buat sebenar nya.

rda said...

Remy, thanks so much babe. Remy banyak support kitorang. (:

ween said...

bila baca u pergi sunway terus rindu nak jumpa n main ice skate lg, wuuu. btw, congrats dear :)

rda said...

Ween, heheeee. Really? Boleh je nak jumpa tapi kena plan dulu. (: