BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 27, 2010

What to do?

I naik bilik around 11.15 , after watching Asmaradana kat TV3. Masuk je bilik, kemas-kemas, pasang bed sheet, then pilih baju apa nak iron, untuk pakai esok. Lepas pilih baju, tiba-tiba I teringat yang tanaman 8 hours I kat Farmville belum harvest lagi, so I terus amek laptop, on. Sementara on, pergi amek wudhuk sekejap.



Lepas wudhuk I pun mengadap laptop, konon nak harvest je lah. Time I tengah belek-belek farm I ni, tiba-tiba I dengar satu bunyi. Then bunyi tu berulang lagi, dua-tiga kali. Berhenti about 10 seconds then bunyi balik. I pelik gila, and I cari mana datangnya bunyi tu. Then, automatically I pandang perut I. Instinct I kuat, ni mesti bunyi perut sendiri. I pun tinggalkan sekejap farmville sebab nak solat, sambil jalan sambil try dengar bunyi perut, tapi takde. Pelik.

After solat, I mengadap farmville balik. And bunyi tu datang lagi, I dah rasa tak sedap hati. Then, tergerak untuk maximize the volume of laptop. Tiba-tiba bunyi tu lagi kuat. And I yakin gila, tu bukan bunyi perut I! I usha farm I, and I investigated bunyi tu datang dari farm I. I tak tahu nak gelak, atau nak kesian kat diri sendiri. (-_______-")

I syak, depa ni yang dok buat bunyi. Haihhhhhh!

10 Yorum var:

nn said...

HHAHA. u ni kelakar!! suddenly i miss FV. tapi macam dah lambat nak main balik...

rda said...

NN, haha. Ni I rasa macam membodohkan diri sendiri. Haha. Haihh, I pun dah lama tak main sejak mengajar ni. Ni saja je gatai2 pi main balik. Haha.

.zigha. said...

hahaha. hari tu kawan aku call. tgh main farmville pulak. tiba2 kambing dgn lembu bunyi. terus kwn aku cakap aku dekat kandang lembu mana pulak dah skrg. haha :D

DOLCEshasha said...

kaw gian tul enn ngan FV nih . hihi . aku tak layan pun sbb malas .

FS said...

haha serious bebenor dgn benda alah ni

rda said...

Zigha, hahaha. Lawak gila kan, macam duduk kat kampung2. Haha.

rda said...

Shasha, dah lama jugak aku tak main farmville ni. Haha.

rda said...

FS, pakwe aku nih. Haha.

dya said...

tak habis habis lagi ke farmville kau ni? aku da tutup semua game dkt fb tu da.. tak larat nak lyn da.. haha

rda said...

Dya, haha. Aku main balik setelah lama stop. Hahaha.