BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 28, 2010

Feeqa, aku kena URAT!

Woahh woahh, I tak tahu lah nak marah ke, nak bengang ke, nak geli ke, atau nak balik kasut kat subjek ni. Macam ni cerita dia.


Petang tadi, semua orang kat sekolah dah balik awal. Tinggal lah I sorang-sorang tunggu ayah I datang amek kat depan sekolah. Masa I tengah tunggu tiba-tiba ada sorang mamat datang naik motor. Rambut takde, botak. Kurus kering, tinggi. Seluar lusuh bajet hensem ahh, tshirt V neck. Pergghhh. Memang hensem ahh. -,-' Parking motor depan sekolah, then datang ke arah I. Tapi dia lepak sebelah I je, buat-buat baca paper. I memang dah rasa lain macam ahh, sebab actually dah pernah kena sekali dengan mamat ni. Then tiba-tiba dia cakap macam ni;

Meh saya hantar awak meh.

Sumpah I geli gila time tu, tapi rasa nak terajang membuak-buak. Then I terus keluarkan phone, bukak application, main game Ferrari Warrior, untuk cover yang sebenarnya I tengah takut jugak kalau dia datang lagi dekat. Sambil main, sambil usha dia kat reflection phone tu. Lama jugak dia usha I, lepas tu dia belah. I pun terus macam Fuhhhhhh gila.

Lepas tu rasa nak menjerit satu pekan, sebab sumpah I geli. I memang takkan layan ahh, kau buat lah macam mana pun. (-______-")

p/s; kalau nak URAT *rujuk blog Feeqa* boleh, tapi kasi pakai BMW dulu hokehhh!

mood; hati sekeras batu, I wish.

18 Yorum var:

qilamahadi said...

wahh
betul
nk urat urat tk main nk moto suar lusuh ni
;p

dylakamil said...

HAHAHAHA motor? ckp dia "wa nk naik yg berbumbung lah derrr"

rda said...

Qila, haha. Tahu takpe. Kalau naik kereta boleh lah aku pertimbangkan kan. Hahha.

rda said...

Dyla, haha. Nak cakap pun aku geli weyy. *sumpah jahat gila. Hahaha.

s.c.h.u.l.t said...

old fashioned ah bro..! :P

rda said...

Syud, he's not with the V neck shirt! Hahaha. Sumpah kelakar fashion dia.

naz said...

kuno style malu lar wey

rda said...

Naz, haha. I tak kisah dia pakai seluar lusuh, tapi I kisah bila dia pakai seluar lusuh dengan V neck shirt! Hahhaa.

DyanaBangs said...

urat urat ! HAHAHA

rda said...

Dyana, hahaha. Lawak.

.yANa. said...

hahahah..TER baek lah rda.!!thumb up!!!hahaahha

Salina said...

ni br btul rda hot.hehe :D

FeeQa said...

haha, kalau aku dah cabut dah weyh. sumpah cuak.

FS said...

haha , HAAH URAT , baru aku ingat ! :DD

rda said...

Yana, haha. Banyak lah kau.

rda said...

Ir, hot kebendanya! T___T

rda said...

Feeqa, masalahnya aku tak tahu nak cabut ke mana. Haha.

rda said...

FS, haha. Tahu takpe.