BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 17, 2010

The various reasons, why I am still single.

I think you should read this, so lepas ni tak payah lagi you nak tanya the same question to me. Sebab memang tu yang you fikir even I bagi different answer kan kan.

Comment 1 : Aku rasa hang ni single sebab hang ni jenis yang ada pendirian. Hang selalu tegas kalau buat keputusan. So, hang kena lah dapat lelaki yang lagi tegas. Tu yang payah nak carik tuuu.

Haa, I setuju jugak lah dengan comment yang ni. *masuk bakul, angkat sendiri ni.* Tapi betul apa, sebab I rasa I tak suka lelaki yang harapkan I buat desicion in certain situation. Sebab kala lelaki harapkan pendapat perempuan without giving theirs first, it doesn't show their leadership. Ingat, lelaki tetap ketua dalam relationship even girlfriend kau gagah macam mana sekali pun. No excuses.

Comment 2 : Sebab ni lah kau single. *Aku buat-buat tak dengar sambil sambung mengarut.*

Like seriously, I mengaku yang I memang sangat kuat mengarut. Merepek-repek tak tentu pasal sampai tak ingat dunia. But it is not because of my loneliness. Tolong sikit, kau ingat aku desperate ke. Ni memang sebab I suka mengarut lahh. Masa ada boyf dulu pun I mengarut jugak apa. Kalau dah tak larat nak layan, means that you can't totally accept the real me.

Comment 3 : Kau terlampau hot untuk couple. *Haaa, bukan I yang cakap.*

Ahhh, apa yang kau mengarut entah. I memang suka perasan HOT. Sebab setiap kata-kata kan doa. Sampai sekarang melekat orang panggil Rda Hot. Padahal I yang start. T___T

Comment 4 : Lelaki mana yang berani nak couple dengan debater macam kau.

Hey hey hey lelaki sekalian. Jangan ingat bila I ni debater, I banyak cakap maka I akan jadi queen control. Sebab I boleh jadi selembut yang boleh dengan lelaki yang I sayang. *ouchhhh, gelimat pula.*

Comment 5 : Kau ni takde orang nak ke, memang kau picky? Memilih sangat kott.

Eh eh, I tak memilih okayyy. Memang dah takde orang nak kat I, kalau I memilih mesti I tak pernah couple sampai sekarang. Nobody's perfect. I know that.

Comment 6 : Sebab kau garang sangat kottt.

I garang ke? Perhaps, in certain situation. Sebab I boleh jadi orang yang sangat emosional bila I betul-betul into that thing. Jangan terkejut bila tengok I menangis. Sebab masa tu you all akan lupa, I ni garang.

Comment 7 : We need someone that can control us. Supaya kita tak jadi queen control! Haha.

I do agreen with this statement. Sebab orang yang share the same feeling dengan I ni pun dah ada partner. And yes, her partner really can control her as she wish. Sebab tu lah, wahai kaum lelaki tolong jangan kalah dengan wanita. Anda harus control the relationship. Not us. I tak nak jadi queen control. Nanti nampak tua. *Macam bodoh je alasan tua tuuu.* Okay sebenarnya I taknak tengok lelaki jatuhkan martabat kerana seorang perempuan. *ehem ehem, more matured.*

Comment 8 : Cuba lah memondan sikit. Jantan sangat, lelaki takut nak dekat.

I tak lah jantan sangat punnn. Tengok situation lah. Kadang-kadang I boleh jadi perempuan yang sangat gedik sampai kau pun boleh annoying.

Comment 9 : Sebab kau busy woman. T_____T

WTH alasan macam ni. So, lelaki perlu lah menjadi 'more busy man'.

Comment 10 : Kau ni high taste lahh. Mana lah kau nak dapat lelaki macam tu. *haishh, ada jugak kata I tasteless.*

No No No. I tidak lah high taste. I suka lelaki yang biasa-biasa saja. Yang penting, awak boleh lead saya. *Wekk, gelimat gelimat sebentarrrrr.*

Okay okay, cukup 10 I rasa. I macam tak tahu nak respond apa bila teringat balik comments from the other people about why I'm being single until now. But fyi, sebenarnya baru 9 bulan I single. Tak sampai setahun pun lagi. So, takde lah lama sangat pun membujang. Relax sudahhh. Tak yah tanya-tanya lahhh. Hahaha.

The most favourite comment among others is;

"Rda, kau ni memang cantik tapi aku rasa kecantikan sebenar kau is your inside."

Ouch ouchhh. I nak berangan kejap.

p/s; Sumpah I rasa entry ni macam nak promote diri sendiri. Dah dah, jangan nak keji aku. Hahaha.
p/ss; Haishh, lama jugak tak type panjang-panjang macam ni.

16 Yorum var:

s.c.h.u.l.t said...

i single sebab i gemok. NGAHAHAA

takpa rda. for me, kita single sebab belom masanya lagi ;)

rda hot said...

Syuhada, yeahhh. I like. :)

nn said...

single sebab masih tak jumpa jodoh. or jodoh tak jumpa i? haha

rda hot said...

NN, maybe jodoh yang tersesat jalan. Haha.

Farhan Zafry--;LITHIUM said...

tu la.... kat aku ko xmau... apa kurangnya... siap extra tegas lagi di luar dan gentle di dalam... pa lagi yg xcukup???

beruang said...

haa..
ang x gtaw pon yg aku ckp kat ang kat semuji ri2..
'rda,ang neyh complicated r'..
haha..
cna mata ang skrg??
ngan2k sblah g x??
haha

amaa said...

HAHA rdaaa
kite tak desperate kan kan ?

rda hot said...

Paan, hahahaha. Stop it. ;p

rda hot said...

Beruang, hahaha. Aku lupa lah yang tuuuu. Takpe2, lain kali pulak aku post pasal tu. Hahha. Weyy, semalam ngantuk sebelah lagi ahh. Hahaha.

rda hot said...

Amaa, of course we're not! Hahaha.

DOLCEshasha said...

tak salah if single janji maket nand and and HOWTTTEE ! (:

rda hot said...

Shasha, hahaha. Persoalannya, market keee? ;p

AFIQah said...

anas kan ada?
HAHAHAHAHAHAH

rda hot said...

AFIQAH ADNAN, apa motif kau? Berminat dengan Anaz???

dylakamil said...

i NAK single sebab skrg ramai nak masuk line. HAHAHA

rda hot said...

Dyla, hahaha. Bak satuuu. ;p