BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 16, 2010

Damn!

Memang nak mencarut ahhh. Laptop tak boleh on. Kena tunggu habis cuti sem baru dapat on agaknya. Dah dua kali I tunggu sampai tertidur. Seriously I bengang gila. Hantar service center tah apa yang korang buat. What the hell lah. Sumpah memang aku bengang gila. Then, nak on Facebook sebab I dah risau gila dengan tanaman 16 hours yang I tanam malam tadi mesti dah nak mati pucuk. Memang siot lah tiba-tiba tak boleh bukak. Ada ke kau kata password aku salah. Padahal aku ingat password aku lahh. Dah lebih kurang 100 kali dah I nak log in tak lepas. Dan sekarang terpaksa reset password dan bertambah malang bila password email pulak aku tak ingat. Memang dah hentam sebanyak lebih 10 kali sampai email tu kena locked. Memang mati ahh tanaman aku tak sempat nak harvest. Apa hal tah si Facebook ni nak carik gaduh dengan aku. Dah lah cuti sem baru start memang nak kena maki ahhh kalau kena buat account baru lepas tu kena main farmville dari first level balik. Somebody help me please. Memang semua orang dengki ke I dah habis second semester sampai buat I macam ni. Dah lah belum mandi ni. Hasihh, sumpah sakit hati aku. Pissed off.

14 Yorum var:

AFIQah said...

delete je fb kau ;D

rda hot said...

BABI ahhhh.

nn said...

oh tidak sangat tensi okeh kalau tak dapat harvest on time and then semua wilt. even dah lama stop main masih terasa kekecewaannyaa D:

rda hot said...

NN, haha. Tahu takpe. Tapi I dah boleh log in dan dah harvest dahhh. :)

nadirah_nor said...

tulahh pasal aku x nk bercucuk tanam
wat aku xlyh tido mlm ko tau!!
pe kate wat fb bru ja
=)))

FS said...

join feeqa , CRUNCHYROLL

beruang said...

dri ang dok cucuk tanam kat fb 2h,bek ang cucuk tanam sayoq blkg umah ang..
at least kurg sket duit market mak ang..
hehe

DOLCEshasha said...

ehh ? cian kaw . if trypsswrd byk kali lagi lah error trus nanti .

rda hot said...

Nor, haha. Tahu takpe. Eh eh, takyah buat baru. Dah boleh login dahhh. ;p

rda hot said...

FS, ABBI ahh. Hahaha.

rda hot said...

Beruang, belakang rumah aku rumah orang. Haisshhh, payah jugak rumah teres ni.

rda hot said...

Shasha, tahu takpe. Nasib baik dah okay. :)

s.c.h.u.l.t said...

oi oi. emosinyaaaaaa.

rda, pegi cucuk tanam depan rumah.

ada hasil boleh kita makan sama-sama keh? AHAHAHA

rda hot said...

Syuhada, hahaha. Nasib FB I dah boleh log in. Kalau tak, mesti I mengamuk satu taman.

Hahaha.