BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 15, 2010

I didn't expect, this is the end.

Seriously, lama gila tak update blog ni sejak I busy dengan final exam. And yes people, I have finished my last paper today at evening. And of course lah semua orang nak melompat macam orang gila bila dah hantar last paper and dapat keluar dari dewan. I think Law's paper is not too bad because I can answer all the questions. Tinggal betul atau salah je lah. So, bila dah lama tak update ni memang sumpah banyak gila benda nak cerita. Kalau boleh semua gambar I nak upload tapi takpe lah, kang blog ni jadi flickr.com pulak. So, the first thing to tell is about Anam's Birthday. Last Wednesday after having Psychology paper we went to Village Mall to celebrate Anam's birthday. Ceh, I rasa macam dah buat essay darjah 6 lah pulak. Actually, kitorang plan benda tanpa pengetahuan Anam. After having the lunch at KFC and Chocolate Indulgence as the dessert we went to Village Mall for having the karaoke session and it was the best thing. Haa, tengok lah gambar. Malas nak taip nak tengok Datuk Lee Chong Wei lawan Japan kejap.











Haaa, gambar last tu takyah terkejut lahh sebab time tu lepas tension baru habis paper Psychology. Lepas tu dah ah macam tak sedar diri pakai baju kurung siap ajak kawan-kawan jum tangkap gambar lompat-lompat. Lepas tu macam syok sendiri pun ada sebab lombat sorang-sorang. Eh, Ayie dengan Anaz pun lompat jugak ah. Tapi kalau perempuan memang sorang-sorang yang lompat. Mesti kau yang dok tengok ni geleng kepala tak berhenti sebab I pakai baju kurung. Dah senyap ah. Memang nak bebel satu entry pun. T___T


So, the second thing to tell is about Hari Kecemerlangan SBP (HKSBP) dari 11 March hingga 14 March kat Sekolah Sains Sultan Muhamad Jiwa. So, I decided to go there after Anaz asked me to follow him untuk tengok debat. Mula-mula memang ah macam taknak pegi sebab bukan ada sekolah I pun, sebab sekolah I bukan SBP. Tapi macam kesian pulak kat Anaz *sorry, I tipu.* Then teman lah Anaz selama dua hari. Lepas tu banyangkan tak tidur 2 hari siang dan malam kecuali masa budak laki pergi sembahyang Jumaat kat Masjid Sungai Petani memang muka macam zombie ahh sebab tak cukup tidur. Mata macam dah boleh sangkut hanger yang ada baju batik UiTM dahh. Lepas tu bajet nak study kat KFC tapi tiba-tiba KFC yang sepatutnya 24 hours nak tutup pukul 2. Memang dengki betul KFC ni orang baru dapat mood nak study. Alasan tutup sebab nak sembur racun. Time time tu lahhh nak sembur. Haishhh, tak puas hati betul. Then sambung study kat SEMUJI tapi memang harapan ahh dapat study sebab yang I buat adalah tidur sambil melihat Akmal dan Leya study. Then balik UiTM sampai pukul 8 pagi, konon nak pegi bengkel Muet pukul 10. Balik terus mandi sebab I betul nak pegi apa, tapi konon nak tidur sekejap sementara tunggu Nat siap sekali terlajak tidur sampai pukul 4 petang tanpa sedar. Bangun-bangun terus makan, then study sebab esoknya ada paper Law. Maknanya hari ni ahhh. So sekarang memang tengah mengarut kat blog sambil mengarut dengan Bulan kat Facebook sebab hati ni memang dah tak sabar nak balik. Yeay, esok balik!

Kesimpulannya, I tak tolong roommates kemas bilik pun sebab tengah usaha siapkan entry ni. Malaysia macam menang je malam ni untuk final All England sebab Lee Chong Wei dah menang satu round. *berdosa tak kalau tak letak datuk? I mean, kena tangkap tak? Haha.

p/s; Baru perasan title takde kena mengena dengan entry. Lupa pulak nak type. Hahhaa.

18 Yorum var:

nn said...

dah habis dah?? bestnyaaaaaaaaaaaaaaa!! i baru nak start presentation bagai. arghh!

rda hot said...

NN, yup yup. Dah habis. Sumpah best gila. Good luck to you. :)

FS said...

cant see u fr the last , dh ade dekat penang ;')

happy hols

rda hot said...

FS, I know that. Takpe, kita lepak kat KL nanti okay. :)

Happy Hols too :)

AFIQah said...

kau kapel ngn anas ke?
hahahaha

DyanaBangs said...

leopard printed shwal !

adzrul syafiq said...

sem 2 dah habis..semoga dpat pointer yang gempak..

beruang said...

haha..
pengorbanan seorang pendebat..
huhuhuhu

rda hot said...

Feeqa, hahaha. ABBI lah kau.

rda hot said...

Dyana, my favourite one. :)

rda hot said...

MB, same goe to you babe. :)

rda hot said...

Beruang, haishhh. Kau ni dah jadi Melayu pulakk. Hahah. Tahu takpe weyyyy.

dylakamil said...

hoo yeah hoo yeah rda kembali di blog. ahaha
ohh ini anaz kah namanya? hensem hensem. hahahah

chong wei menang chong wei menang, neghngehngeh

ayat mata boleh jadi hanger sangkut baju batik paling i likeeee. haha

rda hot said...

Dyla, hahaha. Anaz hensem? Matilahhh. ;p

Yeay, tahu takpe. Chong Wei menang! :)

Hahahaha. Siot jeee Dyla.

.zigha. said...

adekkkkk! rinnnnnnndu kau!

:)

rda hot said...

Kakakkkk, rindu kauu jugakkk. Seriously!

~azirul~ said...

rda!! jom merepek nak!! hahaha!!

rda hot said...

Bulan, sudah sudah lah tuuu. Hahaha.