BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 01, 2010

Hati batu, keras kepala

Like seriously, I baru sedar semua ni. Sejak masuk tahun 2010 ni I rasa I memang seorang yang hati batu, keras kepala, ego nak mampus compare dengan dulu. Sekarang memang sangat susah untuk dengar I respon bila kawan-kawan luah perasaan. Susah nak tengok I interested bila kawan-kawan bercerita hal masing-masing. Paling tidak pun sepatah dua je yang keluar dari mulut I like "Oh, yeke." Atau pun I hanya angguk-angguk or geleng-geleng. Gelak pun macam dah tak ikhlas setiap kali kawan-kawan buat lawak bodoh, yang dulunya I pun join sekaki buat lawak.

I baru sedar yang I keras kepala, susah nak mengalah bila ada argument on opinion dengan kawan-kawan. Susah nak mengaku kesalahan sendiri even it's clearly my faults. Dan yang paling annoying bila sekarang ni sesuka hati je nak sound kawan-kawan directly, macam orang lain takde hati dan perasaan. Sekarang memang sangat susah I nak puji kawan-kawan even dalam hati I sangat bangga dengan diorang. Sekarang susah nak cakap yang I sangat sayang semua kawan-kawan even hati I menjerit nak bagi tahu satu dunia. Yea, I love all of you so much.

And I really don't know what is happening to my self. Kenapa I jadi kejam macam ni? Seriously, I tak tahu. Kawan-kawan I'm really sorry for every mistakes that I had done to you guys. Help me to change my self back please. I really need all of you.

p/s; Tinggal Law paper sahaja untuk test. :)
p/ss; Eh, dah bulan March lahhh. :)

19 Yorum var:

Irs ♥ said...

a'a la,da bulan mac:p

rda hot said...

Irs, cepat masa berlalu kan.

fwc said...

kita sama, sekarang. =(

sigh~

Irs ♥ said...

btul tu kak.sy lg xsgka sy da 18.I am not an underage anymore :'(

prince rayme lala said...

wat happen dear??? focus! heee
have a nice day ya!

hakimfaridzul said...

kenapa ni rda???
cool ye!!!
chill..
tension sebab exam, test and assignment kot..
biase la tu..
gud luck!!!

rda hot said...

Fifa, yeke? :(

rda hot said...

Irs, haha. Padan muka. ;p

rda hot said...

Remy, thanks dear. :)

rda hot said...

Hakim, perhaps. Thanks for the consideration. :)

AFIQah said...

ha'ah la, da bulan march, bday aku da nk dkat ;)

rda hot said...

Feeqa, yelahhh. T__T

adzrul syafiq said...

even i tahu yang this is not my part of my expertise, but still nak mnyibuk jugak..hahahaha..but honestly, lecture i ni cakap..

"budak law memang blagak"

..hehehehe..again, ni bukan y keluar drp mulut saye, my lecturer y cakap..(just ignore her point if u not in complete agreement)

adzrul syafiq said...

*my part of expertise*..seriously my english dh BERKARAT!!!

(sori komen 2 kali)

s.c.h.u.l.t said...

stresskah rda?

rda hot said...

Adzrul, haha. It's okay dude. Thanks for the consideration. :)

rda hot said...

Syuhada, little bit. :)

Eff Ass said...

ni mesti dh lama x sembang dengan aku , xkena semburan air liur aku nih , tu yg jd macam tu kaaan

rda hot said...

FS, hahaha. Apa2 jelahhhh. ;p