BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 28, 2010

Lonely

Sekarang sedang kesunyian di bilik. Actually, I'm waiting for my roommate back from CS because she bought KFC for me and like seriously, I'm freaking hungry. Come on Ama, please back quickly. Anaz just called me, asked me to have dinner with Aqim and him but I told him that I'm waiting for my snack plate. Yummy yummy.


Ohh, tak lah over sampai macam ni. Ni sekadar gambar hiasan. Ikhsan pakcik Google.

And at the same time, I'm waiting for any calls from cik FS to inform me whether she want to come back or not. FS, please come back. I need you to accompany me in my room. Two of my roommates are in their hometown. Tinggal lah Ama and I. Ama pulak keluar mencari makanan. Haha. So FS, jom balik UiTM. Boleh puasa sama-sama mulai esok. Kata nak kurus. *Gunakan puasa untuk kurus, jahat.


FS, aku baru perasan yang last kita ambil gambar sama-sama kat UiTM adalah tahun lepas. Before I went to VC Cup lagi. T___T Betapa lama kita tak lepak bersama kan kan?

Terima kasih kepada abang-abang hensem di bawah yang sudi temankan I sepanjang hari ni dengan lagu-lagu anda yang sangatlah LAYAN.

Abang Bob Marley ni hensem jugak dua kali tengok. I like 'Get up, stand up' the most.

And thanks too to abang-abang Beatles dengan lagu-lagu yang sangat mantap. Abang sangat hensem dah stylish. I love you all.

p/s; Tengok title pun dah tahu kenapa I bertindak macam ni. Inilah kesan dari kesunyian. T__T
p/ss; Yeay! My parents will pick me up on 15th March. Thanks Mak and Abah. :)

12 Yorum var:

Ainul H said...

hahaha agak laaa, ni mmg da tahap sunyi sgt ni, btw gmba snack plate tu buat sy rase lpar blek, heh @_@

rda hot said...

Ainul, haha. Kesian akak kan kan? Ehh, akak ni lagi lapar gila. Tak makan dari tadi. :(

AFIQah said...

aku pn balik ngn parents. yeay ;D

rda hot said...

Feeqa, kecah pulak kat blog aku. Haha.

dylakamil said...

hahah teringat zaman gila ikat perut pasal payah nk dpt makanan time weekend. haha. gila lahhh.

rda hot said...

Dyla, haha. Tahu takpe. Semua orang sanggup tidur sehari suntuk, sebab malas nak carik makanan. Haha.

prince rayme lala said...

lapar la.... haha

DOLCEshasha said...

mana bolee guna puasa untuk kurus . niat kerana Allah ( niat baik) =))

rda hot said...

Remy, haha. Tahu takpe.

rda hot said...

shasha, okay okay. T___T

Eff Ass said...

first thing first , eh mana nama aku dekat blog list kau ? (kau cr gaduh ni)

haah , aku pon baru perasan dah lama x lepak dengan kau ;)

rda hot said...

FS, adalahh. Kan aku show 5 yang update je. Tak update duduk lah bawah. Sape suruh. Hahaha.

Tahu takpe weyyy.