BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, February 04, 2010

Seriously, mengarut.

Alhamdulillah, lepas satu beban. Assignment Critical Thinking dah siap, tinggal nak print and binding je. Sekarang baru boleh fikir sikit pasal diri sendiri. Kehidupan I lately memang macam zombie. Tidur pukul 3-4 pagi untuk siapkan assignment yang tak seberapa. Bangun pagi, sumpah lah kepala pening gila plus mata pun tak larat nak bukak. Dah 3 hari berturut-turut I tidur kat surau dengan Zira, Natt, Leya and Zaty. Kerja punya pasal. Cuma yang sedihnya, banyak lagi assignment yang nak kena siapkan. This sunday, we have to pass Library's assignment. On tuesday pulak, ada Forum untuk Critical Thinking. Dan hari rabu ada presentation Law. Semua nak berhimpit dalam minggu yang sama.

Dah lah I tengah busy, usaha dapatkan approval dari lecturers and Ketua Pengarah regaring the ASTAR's training. Semua benda pun macam nak bertindih dalam satu masa, test law, tournament debat, final exams pun tinggal beberapa minggu je lagi. Kusut gila kepala, baju pun tak sempat nak basuh. Duit dah lah macam kais pagi makan pagi, kais petang makan petang. Sedih setiap kali tengok diri sendiri kat depan cermin. Miskin. Makan kat foodcourt pun kena amek air kosong yang ada ais sebab free. Ada orang kata air tu tak masak, tapi kisah apa kan. Bantai je lah.

Sekarang ni, I ada kat library. Tiba-tiba rasa bangga dengan internet library uitm ni. Laju je, kalau kat bilik pakai broadband pun macam siput babi. Apatah lagi yang guna wireless uitm atau PC Niaga, mesti macam nak bunuh diri setiap kali online. Sebab sempat siapkan satu simple assignment sementara tunggu page loading. So, hari ni memang cukup berbangga, internet library laju cuma tak boleh nak bukak Facebook je, sebab kena block. Kalau tak, sumpah I main farmville sekarang. Gila lama tak melawat, kambing dan lembu. T___T

Oh, baru teringat. Hari tu, masa buka puasa kat kedai CT Yana depan Uitm ni, I ada borak-borak dengan one of my classmate. Tiba-tiba topic macam serious sebab borak pasal kawin, couple, bla bla. Then, timbul pulak soalan, kenapa I single. I suka jawapan classmate I untuk soalan tu, sebab I rasa dia betul-betul tahu I macam mana. Okay lah, macam panjang je nak cerita pasal tu. Perhaps, I will continue writing about that in the next entry.

p/s; Yeay! Zira and Leya tak jadi balik this week. :)

25 Yorum var:

dylakamil said...

gila lah bapak busy kau. kau busy perah otak, aku busy dgn hari sukan yg akan dtg. haha, goodluck rda !

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

whoaaa , aku lagi ah satu bnda pun x siap , haihh

.myra. said...

mmg macam orng gile minggu ni

Eeeeenul, said...

gilaaa busyyy -___-
tak pelah, papepun all the best yeh! :)

naz said...

take care

adzrul syafiq said...

i pun cmtu jugak..btw ni baru kt foundation je..blum lagi kt dgree kt s alam..hahaha..

gt luck in managing ur time~

DOLCEshasha said...

hehehe . pasal ASTAR uhh , harap janganlah ajak paan pls ..
^__^

ohh , i taw jugak y u still single =)

AFIQah said...

haha, sume trend minum air 'x masak' tu doh skrg ;D

rda hot said...

Dyla, tahu takpe. Kau penat fizikal, aku penat mental. Lama2 jadi gila. Hahaha.

rda hot said...

FS, siapkan!

rda hot said...

myra, orang gila babi dah ni. Haha.

rda hot said...

Enul, get ready for the campus life. Haha. :)

thanks btw.

rda hot said...

Naz, thanks. :)

rda hot said...

MB, tahu takpe. Gila susah kan.

Thanks.

rda hot said...

Shasha, kena ajak jugak. Haha.

rda hot said...

Feeqa, haha. Maknanya semua orang dah takde duit. T__T

dhanial yahaya said...

FS pemalas doe ! haha -..-'

Hidayah Baik said...

ahaha kat uitm sini facebook dah tak block dah :)

rda hot said...

Dhanial, hahaha. No comment. ;p

rda hot said...

Dayah, yeke?? Tak aci! Haha.

.zigha. said...

what the FISH. kalau tak mesti aku boleh balik minngu ni. semua pasai assigmnt punya pasal!

footnote; haa kau takot rindu aku kan kalau aku balik! hahahaha.

rda hot said...

Zigha, dah dah. Jangan biasakan tipu diri sendiri. Hahaha. Sebenarnya aku takut kau yang rindu aku. Hahaha.

Dyana - I AM . said...

kita sama busy wehh !

Dyana - I AM . said...

kita sama busy wehh !

rda hot said...

Dyana, yeke? Memang semua orang busy weyyy.