BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, February 06, 2010

For you.

Kenapa you suka sangat datang, then you hilang. I rindu. I betul rindu, tapi takkan lah setiap kali I rindu, I nak terhegeh-hegeh cari you. It's a BIG no. I tak nak cari you, macam I sorang je yang terkejar-kejar. Kenapa you suka datang bila I betul-betul tengah rindu? Konon you nak hilangkan rasa rindu I? Tapi kenapa lepas tu you pergi? Berhari-hari, berminggu-minggu. I penat tunggu. Tapi I taknak give up, sebab you betul macam yang I idamkan. You ada semua. I taknak start balik dari mula. I taknak kenal orang lain. Please, kalau you betul-betul dengan I jangan buat macam ni. Jangan jadikan busy as your main reason. Sebab, hari-hari pun I tunggu you. Walaupun I tak pernah bagi tahu. Walaupun I tak pernah cerita. Tolong lah faham.



12 Yorum var:

dhanial yahaya said...

sabaq naaa , jodoh penentuan di tangan Allah :)

rda hot said...

Dhanial, tengah sabar lah ni. T__T

nn said...

tulah. tolonglah faham kan. :(

rda hot said...

nn, betul2. :)

AFIQah said...

MR. B?

not mr. bobo. haha. you know well who's that B ryte?
dye ke?

rda hot said...

Feeqa, it's hard to say. Hahhaa.

DOLCEshasha said...

ohh , so shweet =))

Dyana - I AM . said...

rindu you !

s.c.h.u.l.t said...

entah you..i pukul kang! *wow! nada mengugut. muahahaha*

rda hot said...

Shasha, hahaha. Sweet??Yelahhh.

rda hot said...

Dyana, rindu you jugak. :)

rda hot said...

Syuhada, hahhaha. Jangan lahhh.