BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 07, 2010

Sebab tu, kita kawan.



Bila orang marah, tandanya orang risau. Bila orang tegur, maknanya orang sayang. Tolonglah faham. Jangan pretend macam kau orang paling baik dalam dunia. Padahal, kau orang yang paling takde hati perut. Think it wisely.

16 Yorum var:

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

conclusion x kena dengan premise (apakah ?) haha

*x paham sebenarnya ;p

m.haziqhanif said...

hurmmm..aku pon sme cm efes

fwc said...

apa yang tak pahamnya. . ini entri paling simple kot.

taksemua apa yg kita buat tu btul, tguran org tu kna trima gak riteeee *terasa =p*

dhanial yahaya said...

betul2 , saya setuju 100%

s.c.h.u.l.t said...

betu2. setuju :)

rda hot said...

FS, neither of it is conclusion. Both are premises. :)

rda hot said...

Ajik, same goes to FS. :)

rda hot said...

Fifa, hehehehe. Entry ni sangat simple. Betul2. :)

rda hot said...

Dhanial, betul. :)

rda hot said...

Syuhada, thanks. Haha.

dylakamil said...

rindu kau rda. sorry bila kau on tp aku dah off.

Dyana - I AM . said...

setuju !

rda hot said...

Dyla, I miss you too babe. It's okay, aku tahu kau busy. :)

rda hot said...

Dyana, Thanks!

NICK IRFAN said...

ape2 pun sy sokong pendapat awk!!! hehe

rda hot said...

Nick irfan, haha. Thanks.