BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 08, 2010

What a life?

Mak yang rajin bagi message, "Buat apa? Taknak balik ke this weekend?

Ayah yang selalu call, "Duit ada lagi? Nak abah topupkan tak?"

Abang yang errr, gemuk. Okay tak. Abang yang selalu bagi hadiah untuk farmville. T_____T

Adik perempuan berumur 15 tahun yang selalu pinjam baju I. Okaylah, kitorang buat sistem barter.

Adik lelaki, si Ceplos "Rda, Abid nak pinjam RM5 boleh? Nanti Abid bayar lah balik. Tau?" Even dia TAKKAN bayar balik, tapi selaku kakak yang baik terus amek purse dan keluarkan RM5 senyap-senyap sebab takut mak marah. Haha.

I think my family is good enough.

Perfect. (^_____^)

19 Yorum var:

s.c.h.u.l.t said...

ala comel. :)

saya ada 4 adik laki (satu je sweet. 2 wakco. 1 psycho. eh?) :))

pastu adik pompuan sorg. abg dah tade.

mine is not perfect but it is good enough for me. :)

ween said...

n RDA HOT kesayangan I. just perfect, happy for u :)

amaa said...

perrfectooo ;)

amaa said...

perrfectooo ;)

dya said...

abid tu CHUMEL! haha

nurafiqahmohamadadnan said...

kena marah ke kalau x bg duit kt adik kau?
kalau adik aku, kasi pelempang je sebijik. hahaha.

adzrul syafiq said...

one happy family (*_*)

DOLCEshasha said...

sgt besh gitu ..
2010 superb !

rda hot said...

syuhada, haha. Adik2 memang banyak ragam kan. Especially adik lelaki. Penat nak layan. I think everybody got a good family for them. :)

rda hot said...

Ween, thanks so much! ILY. :)

rda hot said...

Amaaa, Alhamdulillah. :)

rda hot said...

Dayah, panggil dia ceplos. Haha.

rda hot said...

Fiqah, dia pandai merayu dan memujuk aku. Haha.

rda hot said...

Adzrul syafiq, yeah. Very thankful to have it. :)

rda hot said...

Shasha, 2010 and ever. :)

Dyana - I AM . said...

hottie , bestnyeee bahagiaa ;P

rda hot said...

Dyana, Seronokkkkk. :)

dylakamil said...

haha comel gila ceplos. hehe

rda hot said...

Dyla, haha. Aku dah bosan tengok dia.