BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 01, 2010

A good starter.

I've started the year with two best friends in KLCC. Spending the whole day together and it makes today as a good starter of the year. Tapi sekarang memang penat tahap dewa, kaki lenguh, mata kuyu. Memang rasa nak tidur tapi macam awal sangat lah pulak. So, I decided untuk online. Tapi sorry lah, janji untuk post berkenaan wishes 2010 terpaksa dibatalkan. Memandangkan wishes sangat banyak, so perlukan tenaga yang banyak jugak untuk menaip entry yang panjang. Jadi, malam ni tenaga memang sangat-sangat mengecewakan. Jadi, saksikan jelah perempuan-perempuan hot di bawah ni. Haha.






26 Yorum var:

i k a said...

cik rda... shawl aku sme dgn sahwl kau lahhhh.
HAHAH

dylakamil said...

haha pendek gila. pemaleehhhhh ;p

dhanial yahaya said...

baiklah , HOT sangat . HOTTTTTTTTTTT !-..-'

nn said...

bestnyaa. i punya new year started off downhill. hopefully lepas ni better. jgn la mendatar saja 2010. huhu

nurafiqahmohamadadnan said...

haha, 1st time rda tulis pendek.
1st time aku x lelah baca blog kau ;DD

adzrul syafiq said...

rase flabbergasted plak tengok u tulis sikit sgt..hahaha
btw, hope a good starter will lead to a better ending..cewahhh~

Dyana - I AM . said...

hot , hot ! haha ! dengar cerita , beli heels . erm erm

s.c.h.u.l.t said...

I pon tade wishes sebab I macam sangat penat dah 2 3 hari before new year ni.

happy 2010! selamat menjadi tua bersama2 ;)

prince rayme lala said...

epy new year dude!!

rda hot said...

Ika, homaigoddd. Jangan pakai kat uitm okay? Haha.

rda hot said...

Dyla, gila penat kot. Aku jarang malas. Hahaha.

rda hot said...

Dhanial, jangan melawan cakap kakak-kakak. Hahaha.

rda hot said...

NN, you boleh. Masih ada masa. :)

rda hot said...

Fiqah, hahaha. Azam baru mungkin. Tulis entry yang pendek. ;p

rda hot said...

azrul syafiq, haha. Semua orang perasan I tulis pendek. ;p

Thanks okay.

rda hot said...

Dyana, hahaha. Aku kena berjinak-jinak SEMULA dgn segala macam heels. Nak jadi perempuan sejati-AZAM.

rda hot said...

Syuhada, betul. I pun penat. Malam ni dah balik kedah. T_____T

You too. :)

rda hot said...

Rayme, Happy New Year too. :)

nadirah_nor said...

ukh mereka memng hot..
=)

Eyriqazz said...

hot2...

Great Teacher Onizuka

rda hot said...

Nor, thanks okay. ;p

rda hot said...

Eyriqazz, thanks okay. :)

Biela Jailani said...

Nak itot
;)

Lady FS. said...

aku x perasan entry kau yg ini ,

HA , HOT GILA -..- , haha

bapak pemalas , bapak pendek !

..wardah saffiyah.. said...

eemh..simple kali ni..n mmg hot da..(^^,)^

rda hot said...

Kak Aisyah, Haha. Thanks okayyy. :)