BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 01, 2010

A good starter.

I've started the year with two best friends in KLCC. Spending the whole day together and it makes today as a good starter of the year. Tapi sekarang memang penat tahap dewa, kaki lenguh, mata kuyu. Memang rasa nak tidur tapi macam awal sangat lah pulak. So, I decided untuk online. Tapi sorry lah, janji untuk post berkenaan wishes 2010 terpaksa dibatalkan. Memandangkan wishes sangat banyak, so perlukan tenaga yang banyak jugak untuk menaip entry yang panjang. Jadi, malam ni tenaga memang sangat-sangat mengecewakan. Jadi, saksikan jelah perempuan-perempuan hot di bawah ni. Haha.






26 Yorum var:

NURUL ATIQAH SAM KAMARUDDIN said...

cik rda... shawl aku sme dgn sahwl kau lahhhh.
HAHAH

dylakamil said...

haha pendek gila. pemaleehhhhh ;p

dhanial yahaya said...

baiklah , HOT sangat . HOTTTTTTTTTTT !-..-'

nn said...

bestnyaa. i punya new year started off downhill. hopefully lepas ni better. jgn la mendatar saja 2010. huhu

Unknown said...

haha, 1st time rda tulis pendek.
1st time aku x lelah baca blog kau ;DD

Adzrul Syafiq said...

rase flabbergasted plak tengok u tulis sikit sgt..hahaha
btw, hope a good starter will lead to a better ending..cewahhh~

NDYANAH K . said...

hot , hot ! haha ! dengar cerita , beli heels . erm erm

s.c.h.u.l.t said...

I pon tade wishes sebab I macam sangat penat dah 2 3 hari before new year ni.

happy 2010! selamat menjadi tua bersama2 ;)

Rayme Lala said...

epy new year dude!!

Rabiatul Adawiyah Sulaiman said...

Ika, homaigoddd. Jangan pakai kat uitm okay? Haha.

Rabiatul Adawiyah Sulaiman said...

Dyla, gila penat kot. Aku jarang malas. Hahaha.

Rabiatul Adawiyah Sulaiman said...

Dhanial, jangan melawan cakap kakak-kakak. Hahaha.

Rabiatul Adawiyah Sulaiman said...

NN, you boleh. Masih ada masa. :)

Rabiatul Adawiyah Sulaiman said...

Fiqah, hahaha. Azam baru mungkin. Tulis entry yang pendek. ;p

Rabiatul Adawiyah Sulaiman said...

azrul syafiq, haha. Semua orang perasan I tulis pendek. ;p

Thanks okay.

Rabiatul Adawiyah Sulaiman said...

Dyana, hahaha. Aku kena berjinak-jinak SEMULA dgn segala macam heels. Nak jadi perempuan sejati-AZAM.

Rabiatul Adawiyah Sulaiman said...

Syuhada, betul. I pun penat. Malam ni dah balik kedah. T_____T

You too. :)

Rabiatul Adawiyah Sulaiman said...

Rayme, Happy New Year too. :)

Nor atau Nad said...

ukh mereka memng hot..
=)

Unknown said...

hot2...

Great Teacher Onizuka

Rabiatul Adawiyah Sulaiman said...

Nor, thanks okay. ;p

Rabiatul Adawiyah Sulaiman said...

Eyriqazz, thanks okay. :)

Biela Jailani said...

Nak itot
;)

FS said...

aku x perasan entry kau yg ini ,

HA , HOT GILA -..- , haha

bapak pemalas , bapak pendek !

Siti Aisyah Ibrahim said...

eemh..simple kali ni..n mmg hot da..(^^,)^

Rabiatul Adawiyah Sulaiman said...

Kak Aisyah, Haha. Thanks okayyy. :)