BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 08, 2009

Yes, I don't have you

I just came back from University Malaya this afternoon after the Royal Debate finished yesterday. Everything is just okay since I started to accept the fate that I am the only one that have to be separated from the team. Well, I got so much fun yesterday whole day and night with the new family and I really enjoyed it and somehow I have to accept that they are the best. Yes, they are the best. Even I tak de you dalam hidup I, but still I bahagia sangat-sangat.


Yes, I don't have you like the others but still I am happy with my life. Maybe I tak ada you macam perempuan-perempuan lain. Yang boleh jalan-jalan sambil on the phone bergayut dengan you, or maybe boleh tengok tv sambil chatting with you. Or maybe boleh hangout dengan you sedangkan I hangout dengan all my girlfriends. Yang boleh berangan macam dalam fairytale bila you hold their hand, sedangkan I hanya boleh nak berangan bila tengok cerita-cerita romantic semata-mata. Paling seronok pun, mungkin I boleh mimpi kahwin dengan Remy Ishak or Fahrin Ahmad once again. They don't have to do like what I do because they got you.

Tapi I peduli apa even I don't have you in my life? Memang lah I peduli sikit, tapi I malaslah nak fikir. Betul. Sebab bila setiap kali kawan-kawan I tanya about you, I akan cakap I taknak. Bukan I taknak you, tapi I taknak sesiapa. Yea, I belum ready for being someone in your life. Bukan sebab you adalah you, tapi sebab you bukan dia. And please, forgive me for everything and surely for not accepting you in my life.
I love this picture the most. :')

25 Yorum var:

fathiahRAIHANA said...

hohooo . steady jewp .
na jadik cm akak , pleashh ?
kehkehh .
relax je kan .

rda hot said...

fathiahRAIHANA,
eh eh, bukan selalu pun akak steady macam ni oh. Haha. :)

fifa =) said...

dont often think petty things :)
chill~

rda hot said...

Fifa, I wish I can do it. But still, it is the hardest thing ever.

DOLCEshasha said...

yaya.
cherish ur moments wif ur girlfwens 1st.
then, being sumone in his lyfe.
(;

ko g melaka gak enn?

dylakamil said...

tp bila 'you' tu muncul dlm hidup kau, baru kau nk rasa suruh dia syuhhhh jauh jauh seperti yang aku rasa skrg neyy. ngehngehngeh

FeeQa said...

ya ke tu?
comeyy ;D

rda hot said...

Shasha, I love my girlfriends. :)

yeah, esok aku gerak melaka dari shah alam. :)

rda hot said...

Dylakamil, Haha. Tahu takpe wei. Kenapa tah selalu macam tu. WTH.

rda hot said...

Feeqa, A'ah. Ya comel, Aku still hot. Haha.

dodol n bear said...

napa neyh rda??
pasrah ja lately neyh..

rda hot said...

Dodol and bear, haha. yeke? Entah lah. ;p

.millalara. said...

i'm single n gumbira amat2 with my gf2 ohhhhh :)

rda hot said...

millalara, yeah. That's good then. Me too. :)

donotclickhere said...

wow. nice post. thanks for sharing. gud luck to you. girls.

s.c.h.u.l.t said...

takpe. you to will come somehow someday?

ke you tu dah datang tapi you tu bukan dia? :)

s.c.h.u.l.t said...

*you tu (cis kau taip macam hape je syuhada) T____T

nadirah_nor said...

ukh lame x nmpk kao rda...;p

Lady FS. said...

buat apa nak nmpk rda ni ha nor , tgk aku sepuluh kali ganda dapat pahal melihat ciptaan allah yg indah :DD

RDA , AKU TAK PAHAM :)

nadirah_nor said...

hakhak..
muak aku tgk muke kao kt bilek sebelah..;p

rda hot said...

donotclickhere, hey. Thanks for dropping by. :)

rda hot said...

schult, yeah. I wish he will come into my life. Betul tu, you tu bukan dia sebenarnya. :)

rda hot said...

nor, aku tahu kau rindu aku kan kan. ;p

rda hot said...

FS, haha. siot lah kau. Tahu lah kau pun rindu aku sebenarnya. Kau saja pujuk hati kau kan?? Apa yang kau tak faham??

rda hot said...

Nor, thanks sebab terllau jujur dengan FS. :)