BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 03, 2009

Rindu Rindu

Sekarang semua nya dah okay. I got the chance to release everything. I won't think about the past again. Cuma, sekarang ni I rasa betul rindu kat semua kawan-kawan di Kedah. (Sila terharu, :') Sebab I sangat jarang rindu orang. *tipu) Rasa macam nak balik Kedah sekarang, tapi tak boleh. Sebab I bukannya hangat-hangat tahi ayam, buat something tak habis. Entah macam mana tah tahi ayam yang hangat ni kan. No, I'm not. Itu yang penting. I akan try to stay here sampai habis. Sampai I dapat belajar banyak benda dan dalam masa yang sama, I nak sangat bagi sokongan pada yang lain. Because we're in a family and we need each other as well.


But still, I betul rindu The Yawww kat Kedah. I nak lepak-lepak kat Food Court dengan you all. I nak gossiping dengan you all. I nak tengok beg-beg cantik kat blogshop dengan Zalila and Azira. I nak tidur dengan Atyn. (Betul betul, tak pernah tipu. Rindu nak peluk cium.) I nak lambat ke kelas dengan Natalia and Azira lagi. (Haha, sukati je. Padahal Madame Rosnelim cakap, "I don't like the late comers!" merujuk pada I, Natalia, Azira, Que dan Sarah. Oh My Gucci. Haha.) Okay, I rindu nak tangkap gambar bodoh dan buruk dengan Ryn. Sumpah mak gelak gila sambil guling-guling atas katil bila tengok balik gambar-gambar kita nyahhh. Haha. I rindu nak sembang-sembang lucah dengan UN. Haha. Kenapa tah I tekan caps lock untuk taip nama UN. I rindu nak borak-borak pasal Nur Kasih dengan Iera dan Feeqa.

Yea, I betul rindu. Korang, tolong lah terharu dengan bentangkan red carpet masa I balik kedah nanti okay. Oh jangan lupa hidangkan I air barli susu segelas dan juga roti canai abang enam pulutuju. Alamak, terkantoi kan identiti beliau. Haha. But I'm wondering is it Food Court still banyak lalat macam before I datang sini? Banyak ke? Kalau banyak, cancel lah barli susu dengan roti canai. I nak MC'D okay. I nak prosperity burger dengan Mc Flurry. Dyla, ni semua pengaruh kau. Haha. Okay lah, mengarut dah ni. I nak call MC'D ni. Any order? Boleh order sendiri okay. Bye.

26 Yorum var:

.zigha. said...

auwww! i terharu okeyy. hahah. miss u too la nok!

ps; kelas madame hari tu aku dgn nanate sampai pukul 8.45 taw!!! *muka bangga*

DOLCEshasha said...

gud to hear dat rda(:

weyh,mkn byk ngat aihh..
aku pn nk gak mcd.
mls nk g CS.
if ley dlvry xpa gak.

dylakamil said...

kau sekelas dgn zigha ke skrg? heheh. anywayyy, apahal pengaruh aku pulak. tepuk perut, tny perut kau. ngehngehngeh

Lady FS. said...

eh weh aku lagi la rndu kalau dok kat merbuk tu sorang2 je kat bilik , bapak sepi , haha . and the yaw , aku pon jarang jumpa , nsb baik bila jumpa rin & nat rjn tgur , un rjn sembang , zira rajin peluk :')

nanti aku bentang lah doormat depan bilik kau k ? haha

my babe !

.zigha. said...

eff ess; peluk sambil raba sikit. lepas rindu la tuh. hahah :))

FeeQa said...

seronok ohh bace blog kau x sdeyh2 lg.

blk cpt ok, kita story2.
aku bentang surat kabar je utk mkn deghian ;DD

saya DYANA , people ! said...

oh my gucci ? same dengan dialog aku dan kawan mira aku tuhh .

dodol n bear said...

troskn usaha anda ntok tolong mizi weh..
sal lalat kat fc,aku da halau p tasik kat sblah fc 2h..
hehe

naz said...

how about me? haha

amaaaa said...

sunyi merbok tanpa anda *cett tipu tipuu

senang, panggil rda said...

Zigha, haha. bagus2, sila terharu dengan lebih kerap okay. :)

Haha. Aku pun nak jugak datang awal. :)

senang, panggil rda said...

Shasha, thanks. :)

Wei, sedap gila prosperity. Haha. ;p

senang, panggil rda said...

Dyla, yup2. Zigha masuk kelas kita. Eh, kita? Haha. Wei, memang kau pengaruh besar pun. Perut number 2.

senang, panggil rda said...

Atyn, I'm waiting for that! Haha.

senang, panggil rda said...

Zigha, betul betul betul. :)

senang, panggil rda said...

Feeqa, aku pun seronok menulis. :)

Okay2, sumpah tak sabar.

senang, panggil rda said...

Dyana, Haha. biasalah dialog orang sophisticated. :)

senang, panggil rda said...

Dodol and Bear, yeah I will. :)
Wei, bagus2. Halau jauh2.

senang, panggil rda said...

Naz, you are in another session. :)

senang, panggil rda said...

amaaa, Dah dah, tak baik tarik balik kata2 kau tuh. Haha.

qiemm said...

ni yg ak xpuas ati nih.. asal nm ak xde? huhu.. pdhal ak la slu dok sblah kau dlm klas.. 1grup.. ckp bnd2 bodo ngn kiwi skali.. sobsob..

senang, panggil rda said...

Aqim, you are in another session. Yang ni sessi GF. ;p

Asmarina Sakila :) said...

hihi, bebhi ngatt :)
balik selepas habis kerja debat ok.

lilaa said...

awk awk,pulang segera yea?haha :)
rindu ngat aih

rda hot said...

Ryn, haha. No worries. I tahu you pun rindu I. ;p

rda hot said...

Lila, haha. awak2, saya balik nanti peluk cium okay. ;p