BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, December 18, 2009

Of VC Cup '09

Okay, finally dapat pun upload all this pictures. But actually banyak lagi yang I tak upload. Macam malas pun ada. Kalau nak tengok, jenguk lah FB I okay. Okay, nak cerita dah ni. Alhamdulillah, masa VC Cup hari tu banyak kejayaan dan peningkatan yang kitorang dapat. Firstly, tahniah kepada team Mizi,Faris and Que sebab masuk final. Walaupun kalah dengan team Shah Alam but I think it was a good try. Secondly, tahniah jugak unutk Mizi sebab dapat Johan for Pidato VC Cup. Zul being the 3rd runner. Congrats to both of you. Tahniah untuk Obama, the English Debater for being the top 10 best speakers overall. And kalau tak salah Obama dapat ranking ke-8. Tahniah untuk kak FD the gorgeous sister ever for being the adjudicator for the final of Debate. And finally, congrats to my self for the achievement and for the improvement in debate. I got top 10 best speakers overall in ranking number 5. Thank God for giving that to me. Okay now, let's the pictures tell you the stories. :)


This is a part of the family in debate and really, I love them so freaking much. Rayme is from UiTM Sarawak, Bobob- UiTM Dungun, Panda- UiTM Sri Iskandar. Ady- UiTM Dungun. Really miss you guys.
Gambar ni masa lepas lawan dengan team Mizi masa quarter final. Rezeki team Mizi untuk ke semi final. But still I am proud of them even kalah dengan diorang.

This is my teammates. Thanks so much to both of you because you were willing to be a part of me in this tournament. Still, you are the best. From left was Hakim, me and Paan.

This is was before the announcement for the breaker for semi final. We got so much fun with Ms Fatin and Ms Syazwani. Thanks so much to both of them. Seronok gila dapat lepak dengan Ms Fatin and Ms Syazwani then main game 'Apa Kaitan' and 'Menuju Bulan' masa dalam bas. And of course the best memory was bila kita nyanyi sama-sama. Love you guys.


Ni masa Grand Luncheon kat Avillion Hotel. Okay, masa ni memang seronok sebab makanan sedap. Okay, I dah macam Queen kan. Dengan crown comel tu. ni semua idea Hakim okay.

Okay, ni masa keluar ke Tesco Bandar Melaka. Ada banyak pokok Christmas yang sangat cantik kat depan Living Cabin.

Ni kat MC'D Dataran Pahlawan.
Kat Jonker Walk. I have tried everything there. Nampak sangat macam batak tak pernah jumpa seumur hidup. Kesian.

Okay, ni masa naik Menara Taming Sari. Sumpah I memang macam batak gila tapi sangat takut sebab I gayat. Melaka sangat cantik pada waktu malam. Okay, I promote Melaka.

Okay, end of story. Sekarang I dah kat Kedah dan terpaksa catch up balik semua chapter yang I dah tertinggal selama 3 minggu debat. Okay, bye. Nak tengok Gossip Girl.

25 Yorum var:

Lady FS. said...

kau promote melaka , aku ban melaka , haha

seghonokkk wehh sebab korang ramai2 , nanti kita p holiday genting sama ! :D

rda hot said...

FS, hahha. Kau asal nak ban Melaka pulak? Ada sejarah ke?? Hahaha.

Betul2. Seronok sebab ramai2. :) Okay, can't wait for that time. :)

dylakamil said...

jgn promote wehh aku berperang habis habisan kot dgn izul mana lg best antara kl dgn melaka. haha

weyy aku tonton gossip girl season 1 smapi 2 sbb aku baru nk tgk lepas tu aku mimpi kissing dengan dan humpfrey. gilaaa kaaannn? hampir ke sex siaaakkk. tapi telefon berbunyi mengganggu tidur aku. cis cis cis cissssss

cik EPAL said...

waahhh..bergembira ye semua :)

rda hot said...

Dyla, hahahha. Itu hal kau dengan Izul okay. Aku taknak masuk campur. Sebab dua2 pun best.

Wei wei, gila ahhhh kau. Dah advance dari aku ni. Siap kissing2 ni. Benci aku. Jeles jeles. Nasib baik kau tak mimpi dengan chuck. Hahahah. Bagus, telefon kau tak bagi kau curang. Haha.

rda hot said...

Cik Epal, of course lah. :)

dylakamil said...

rda, aku mintak maaf lah banyak banyak tapi chuck bass tu aku punya okay. dia tersangatlah sweet. aku suka sangat. hahah.kau amik lah nathaniel tu ke. haha

weyy sumpah aku suka mimpi tu dan betul, aku mimpi pasal budak2 gossip girl 3 malam berturut2 aku tak tipu. haha

.myra. said...

whoaaaa. . .
congrates!
1 anjakan paradigma ;))




p/s=ak maen sebut ja

rda hot said...

Dyla, homaigod. Jangan salah faham. Aku tak suka pun si chuck tu okay. Geli mat aku. Menyampah gila dengan dia. Haha.

Weyy, aku nak jugak mimpi dengan diorang!! Lain kali ajak aku okay.

rda hot said...

Myra, hahhahaha. Bongok lahh. Apa tah anjakan paradigma kau tu.

amaaaa said...

haha
mcd D.P feberet aku wehh
melaka bes en ?
biasa lahh
kampung aku en
haha

rda hot said...

Amaaa, Laaaa kampung kau ke?? Menyesal aku puji. Hahhaa.

nurafiqahmohamadadnan said...

berjalan lebih kau ni.haha.

nn said...

whoaa hebat tahniah.

mm. teringin nak pegi jonker walk. huhu

rda hot said...

Feeqa, hahaha. Ambil kesempatan. ;p

rda hot said...

nn, Thanks. :)

Eh eh, jonker walk sangat seronok.

m.haziqhanif said...

hebat2

saya DYANA , people ! said...

whoa , aku pown tak sampai lagi menara taming sari tuhh

saya DYANA , people ! said...

whoa , aku pown tak sampai lagi menara taming sari tuhh

hakimfaridzul said...

meletop uolzzz kat melaka kan???
yg penting rda...kau memang ratu!!!
sampaikan bobob n remy lalala tunduk menyembah!!!
hahahaha..

nway..kenangan vc di melaka memang besh and aku takkan lupa!!!
huhuhu
seronok dowh...
bile la ade tournament lagi kan noks???
ahaks!!!

rda hot said...

Ajik, apa yang hebat?

rda hot said...

Dyana, kau wajib naik taming sari okayyyy.

rda hot said...

Hakim, hahahaha. Yang penting meletop uolssss. Haha. Ni memang rezeki aku lag. Even tak dapat masuk final, but still dapat jugak salam ibrahim abu shah. Haha.

Aku pun rasa best gila VC Cup ni. Seronok sangat2. Next tournament would be next year perhaps. :)

nadirah_nor said...

ukh jelesnye...
ko melawat kg halamn aku yg cun gitoo..
muahaha

rda hot said...

Nor, laaa. Kampung halaman kau ke?? menyesal aku promote. Haha.