BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 23, 2009

Ketagih

Okay, sekarang pukul 1.19 am. I mengantuk tahap melampau sebab siang tadi ada full day classes dari 10 am sampai 6 pm. Then, pergi PI for the first time sebab ada Ceramah Maal Hijrah. Then, melepak makan nasik free kat depan Kedai Mini Mahsuri sambil borak-borak kedai kopi dengan minah-minah Indon. Eh, sorang dari Vietnam. Apa motive I tah. Okay, I mengantuk tapi I tak boleh tidur sekarang sebab I TERPAKSA jaga tanaman I kat Farmville. I betul ketagih sampai dalam kelas, tengah belajar pun I akan sentiasa risaukan tanaman I. Sebab kalau lambat harvest nanti mati pucuk. Okay tak, mati je. Then, nanti rugi. I taknak rugi sebab I nak lawan dan pecut neighbours I, I taknak kalah okay. And esp my brother walaupun dia dah sampai level 24 sedangkan I baru level 14. -__- Okay lah, nak pergi jenguk raspberries and pumpkin sekejap.




21 Yorum var:

DOLCEshasha said...

weyh, aku susa lah nk kumen2 kaw nya entry aftr dis coz aku xadmit pn kaw howt! :)(:

weyh, aku xlyn pn dis game.
pa yg besh ntah?

rda hot said...

Shasha, ahahha. Homaigod. Aku dah biasa dah dengan species macam kau ni. Segan nak mengaku. ;p

Weyyy, sangat seronok okayyyyy. Aku tak tidur lagi sebab sedang menajaga tanaman. Hahha.

nurafiqahmohamadadnan said...

kau minah apa pompuan?
bangla? haha ;D

dylakamil said...

aku pun taktahu macam mana nk main. ngehngehngeh

nn said...

mmg addictive kot FV ni. dulu i main sampai level 31 i stop sebab macam lembab sangat2 nak naik level pastu kawan2 semua dah naik 34, 38. huhu

rda hot said...

Feeqa, aku kan Melayu tulen. Buat-buat lupa pulak. Hahaha.

rda hot said...

Dyla, kau perlu tahu okay. :)

rda hot said...

nn, you dah sampai level 31?? gila seronok. Kenapa you stop. Ingat senang ke nak sampai level 31?? hahah. :)

Lady FS. said...

shit ! kau buat aku rasa bersalah nk komen entry kau dh lepas ni , i wont admit it , NEVER . haha . dengki !

eh sapa minah indon and VIETNAM tu duh ? kau sekarang dh bergaul dgn kaum2 tu kan , sesuai . haha

rda hot said...

FS, haha. Babi je. Comment je lah. Aku tahu kau malu nak mengaku. Hahahha.


Eh eh, buat-buat tak sedar diri pulak. Aku saja je bergaul dengan korang. Nak bagi korang kenal budaya Melayu. Hahahaha.

Framestone said...

waduh sian... kuat tul pengaruh ek....

cam bro just men mafia je... if xmen seminggu or sebulan pun xriso....

kekdg kne pilih gak game yang tidak menambahkan ketension terutama time kite koje or berlajar huhhu

anyway.. thnk coz sudi emngundi.. jgn riso.. 99% tulus pengiraan... 1% teu ralat.. coz yg kira pun bro sorg je... tiada manusia yang perfect

BroFramestone Blog

rda hot said...

framestone, Haha. Tahu takpe memang kuat pengaruh farmville. Haha.

Eh eh, I taknak try main game lain. Kang tak berhenti mengadap laptop. Haha.

Oh,no hal lah bro. Thanks for dropping by. :)

cik EPAL said...

tak pernah ketagih sebab tak pernah main :D

rda hot said...

cik epal, kalau dah start main, confirm ketagih. Hahah.

dodol n bear said...

rda,yg sal ngaku kaw hot 2h,lam blog ja taw..
kat luaq jgn k..
t x larat plak ang nak pki mekap tebal2 cover malu..haha

anak Kushairi said...

takut nak maen. karang kalau dah start mesti jadi macam kau! haha

rda hot said...

dodol and bear, hahha. siot lah hang. Aku memang hot, nak buat macam mana kan. Haha.

rda hot said...

Que, tahu takpe. Macam tulah aku takut nak start main cafe world. Haha.

amaa said...

asal lahh sume org sibuk men games tuh aaa ?

aku lgsg TAK tahuu men games
-_________-

rda hot said...

amaa, tak try memang lah tak tahu.

Cuba lahhh. Best. :)

NICK IRFAN said...

game farmville!!!!!!! arghhhh!!! game ni fav aku ni!! eh! awk download kt mne game ni?? sy pnh main kjab jer lps 2 laptop format laindh xleh main dh... sbb cd game sy xleh masuk window vista argH! rindu la gem ni... meh la tgk enrty bru sy.... smoga terhibur! :-D