BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, November 07, 2009

Ice Skating; all for free

Ouchhhh, since I dah lama sangat-sangat tak upload gambar kat blog ni, so I dah tersalah turutan. Jadi, sila baca dari bawah. Eh eh, taklah. doesn't matter pun turutan betul ke tidak, yang penting isi kandungan entry yang sangat bermakna ini okay. Sekarang, tarik nafas dalam-dalam. Sebab, sekali lagi pembaca-pembaca lelaki terpaksa kecewa sebab I. Kerana, hari ini dah terbukti I ni betul Lesbian. Hari ni merupakan dating pertama I dengan scandal ter-baru I; Cik Ween yang juga merupakan seorang blogger yang terkenal. (bodek, bodek) Actually, seperti yang semua orang dah tahu, Ween ni dan menang weekly prize satu contest yang di-organize oleh Nuffnang. So, antara hadiah yang Ween dapat ialah 10 ticket percuma untuk bermain ice skating di Sunway Pyramid. And Ween ada ajak mana-mana blogger yang nak join and she would give those free tickets. So, since rumah I sangat-sangat dekat dengan Sunway Pyramid, sehingga baby pun boleh berjalan kaki untuk ke sana tapi mungkin akan ditemui meninggal dibaham anjing liar, I pun offer lah diri untuk join sekaki. Eh eh, I ni pemalu sebenarnya. Tapi since Ween adalah antara blogger yang sangat baik dengan I, so I macam tak nak lah hampakan Ween kan.

So, pagi tadi I telah pun menjejakkan kaki di Ice Skating Sunway Pyramid bersama Ween dan teman-teman. Dan terbukti juga, bahawa I merupakan seorang yang agak pemalu, bila I sorang je blogger yang join. Yang lain semua kawan-kawan Ween. Ouchhhh, blushing muka I sepanjang masa. (Tipu, tipu. Padahal rancak bersembang dengan orang yang baru kenal) And, I macam tak nak comment banyak-banyak mengenai Ice Skating ni kan sebab I terlalu terror bermain dengan hanya menempek di dinding seperti cicak mengawan dan melakukan 3/4 pusingan. Dan kemudiannya Ween tarik I ketengah dengan memegang tangan (Ouchhh, romantic nya) Dan Ween pun bawak lah I jalan sikit-sikit since Ween pun baru je mula bertapak dalam bidang ini pagi tadi. Then, tiba-tiba ada seorang budak kecil lalu. Laju woooo dia skating kat situ. And I pun panggil, Ween tanya;

"Adik, ni dah kali keberapa dah adik main?"
"Dah kali ke 12."

Wohaaaa, dalam hati I macam ohh, aku masih ada 11 kali lagi untuk datang kesini dan bermain untuk pandai seperti itu. WTH, sebelas kali. So, adik tu pun offer lah nak bawak I jalan-jalan. Then, I betul kesian kat diri sendiri sebab tak sampai seminit adik tu pegang I,I dah jatuhh. Bergegar satu mall. Tengoklah siapa yang jatuhkan. Dan I cuba untuk bangun semula, tiba-tiba ada satu tangan yang menghulur. I tengok lah siapa empunya tangan, ouccccchhhh, mamat hensem, mamat hensem. Jangan lepaskan peluang. Lalu I sambut tangan lelaki hensem idaman kalbu itu. Dan bila I selamat bangun dan pusing ke arah lelaki itu, kedua-duanya telah hilang. Adik dan Lelaki Hensem. Macam mimpi Sleepy Beauty, I rasa macam princess WTH. Okay lah, I betul sakit badan main Ice Skating even jatuh sekali je. Then, Ween belanja makan dekat Popeyes. Okay, berbaloi. Tengok, all for free tau. Ween treat me like a princess. Ohh, once again. Okay, you all tengok jelah gambar. Dan sila jealous.

Ni I dengan one of kawan Ween masa sekolah dulu, named Mirae.


Ween and I. Ouchhh, sweet gituuu. (gaya Azwan Ali)

Ros, Ween, and Mirae.

Once again, Ween and I. Focus kat tangan, tangan. Itu yang penting. ;p



p/s; Dear, Ween a million thanks for today okay. I really enjoy it and hoping to see you again someday. :) Love yeah.
p/ss; I penat, nak rehat lahh.
p/sss; I bangga Negeri Sembilan menang 3-1 malam ni. Omg Omg, I pure nogori okayyy.
p/ssss; You all pergi lah main Ice Skating jugak. Mana tahu bertemu jodoh yang tolong angkat you all time jatuh ke. Sekali ada orang gelak guling-guling je.
p/sssss; Click lah Nuffnang I, kalau tak mata tumbuh ketumbit. (Tumbuh ke??)

24 Yorum var:

{lumut} said...

fine.
wa jeles ngan lu orang.
haha

dya said...

yeehaaa! ak owg 1st yg komen.. haha. weyh! pe minatang nye nuffnag ney!? pe2 pown,ak jelesh (sbnanye ta, tp ko swuh, so ak ckpla) haha.

senang, panggil rda said...

Lumut, sabar lah. Aku tahu kau penyabar. hahahha. (gelak besar)

senang, panggil rda said...

Dya, eh eh. Taklah. Kau second. haha. Haaa, nuffnang tu. emm, entahlah. Aku tak reti lah nak terang kan. Kau pergi blog Ween. ahhaha.

ahmad faiz said...

gambar kau dah mcm mak kpd 7 org anak duh. haha. x sangka aku kau membiak sungoh laju. haha

senang, panggil rda said...

Faiz, babi kau. Sebenarnya jeles tak dapat jumpa aku kan.

dylaGRRR said...

bapak byk psss psss psss kau. hahaha

weyy taknak seronok lg ahhhh main ice skating. mak jeles ookayyyyy.

senang, panggil rda said...

Dyla, haha. aku kan suka selit2 pesanan. ;p

wei, jum kita pergi nakk? Tapi lepas final 2nd sem. hahaha.

nadirah_nor said...

uh..
ptot arr dlaporkn ade gegarn terok kt pntai bart m'sia..
ko pnye keje rupenye..

*weh nie yg nk g skatng nh...*

senang, panggil rda said...

Nor, kau rasa jugak ke gegaran?? hahha.

asmarina sakila :) said...

ouch, bayangkan bertemu jodoh di ice skating park? soo korean.

seronok nya, ouchhh :))

senang, panggil rda said...

asmarina, tulah pasal. aku ingat lelaki hensem tu jodoh aku. Tapi cina lah. ahha.

Arief Arf said...

patutla negeri sembilan menang sebab ada bantuan gegaran yang membuat orang kelantan kalah..
hahahaha

mierabun said...

wow, hehehe
beshh smlm
& all for free !
;p

-mierae

Lady FS. said...

ahhh nanti kita p lah ramai2 weyh , kali tu , duit sendiri , ok nok ? ;D

.zigha. said...

ahh. sbb aku takot ketumbit so aku pon click. WTH. hahah :D

senang, panggil rda said...

Arief Arf, haaa, tengok. I yang tolong negeri sembilan menang. haha.

senang, panggil rda said...

mierabun, hahha. Seronok2. Nak jumpa you lagi oh. :)

senang, panggil rda said...

Lady FS, er er, bukan kau nak belanja aku ke? haha.

senang, panggil rda said...

Zigha, hahha. ugutan berjaya. Kau mangsa pertama. ;p

FeeQa said...

dpt cuti ke n9?
boleh blk sp lmbt sket.
haha. wtf. ngaku rakyat n9 lak.
haha.

jom2 ice-skatting. x saba nk carik hero ala2 korean cm rynne ckp ;)

senang, panggil rda said...

feeqa, hahha. blah blah. kau jangan murtad negeri. hahaha.

ouch, best nya kalau dapat betul.

ween said...

wah. lama xtgk u tempek pic dlm blog! HAHA.


I rindu u sayang ;)

senang, panggil rda said...

Ween, haha. tahu takpe. dah lama sangat.

Oh, I miss you too darling. :)