BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, September 13, 2009

waiting for another 6 years.

i be friend with you for 6 years. and we lost each other for another 6 years. and now, i've to wait for you for another 6 years and the total is 18 years. saya tahu, kalau ada jodoh untuk tunggu 6 tahun tu bukannya perkara yang mustahil kan? dan saya tahu, kalau dah jodoh kita 6 tahun tu tak lama pun kan? kepada awak, saya doakan flight awak okay pagi esok. sampai dengan selamat. dan pls, ingat lahh yang saya sedang TUNGGU. thanks for everything and i'm really-really appreciate you. thanks sebab sudi datang dalam hidup saya, even hanya untuk sementara. thanks sebab banyak ajar saya mengenai hidup dan kehidupan. i remember your promise to come back to Malaysia and to see me. thanks. :)

p/s; tipu kalau i cakap i tak sedih bila u nak pergi ni kan? tapi i tahu u pergi untuk belajar. anda-anda semua, doakan dia selamat sampai ehhh. :)

p/ss; kepada FS, keep on trying babe. akmal tu baikkkk. :)

18 Yorum var:

natalia harris thang said...

go rda! hehe
moga korang dijodohkan. amin. happy for you nok ;)

FeeQa said...

6 taon skjp je rda.
de jodoh x ke mane. :)

Lady FS. said...

kalau ju pyo ley dtg balik kat jan di fr another 4 yrs , why not bokhari ?

if he really love you , he will come back to you syg ;)

sempat kau kan ade selit2 ;p i'll try rda . insya-ALLAH

Lady FS. said...

jun pyo (mana ley salah eja nama BF aku . hehe)

FeeQa said...

x leh blah gune jun pyo jd perumpamaan.
haha.

dylagrrrr said...

rda ku sayang. hehe. alaa he's away pun skrg kan zaman moden. skype ada, ym ada, msn ada, fb ada, mcm2 ada dan macam2 cara for you guys to stay in touch :)
kia sama2 tggu okayy. kau tggu bokhari, aku tggu mira :DD

**jkjk** said...

yeah btol rda..go jun pyo fs..hehe
fs ,knpe kw wt cmni ?ak tw bkn slah kw tp ibrat kte rda,try fs..akmal tu baik n i rly meant it..

Lady FS. said...

amy , aku tao die baek , aku tao die ley wat aku happy , tapi aku yang nnt x ley wat die happy . mmg salah aku pon ;'(

.rda. said...

natalia. haha. amin. aku harap doa kau makbul. kau kan selalu kena buli. doa orang teraniaya ni makbul. haha. :) thanks nok

.rda. said...

feeqa, aku tgh nak mind set ni.
6 tahun = sekejap. haha.
yup2 ada jodoh, beribu tahun pun okayy je. cehhh over pulak. haha.

.rda. said...

haha. 4 years? okayy. thanks atyn dan sekarang aku percaya pada JODOH. :)

haha. aku suka jimat post. tu yang selit-selit tuuuu. :)

.rda. said...

dyla. yup2. zaman dah berubah kan kan. thanks yawwww. haha. okayyy, tunggu sama2. baru best ada saing. :)

.rda. said...

amyyy, thnaks nokkksss. jun pyo terbaeeeekkk lahhh. dan fs, yup2. sila fikir2 kembali okayyy. :)

Lady FS. said...

haha , jimat post , cannot go . okay rda , mmg aku tgh pk jea setiap masa . haha . bongok kan

.rda. said...

haha. idea aku kan brilliant. kau pon boleh try adegan selit-selit ni. :)

Lady FS. said...

haha okay2 . i'll try ;p

Ryn :) said...

haha,
kenapa cakap apa ni?
oh, okay
aku pun percaya pada JODOH,
ada ada lah dia :))

.rda. said...

haha. yelahh ryn. ;pp