BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, September 12, 2009

don't let me down.

kepada anda, anda dan anda. saya bukannya jenis yang nak mengadu dekat anda atau anda yang saya tengah sedih ke apa ke. sebab saya tahu anda anda semua dah paham saya. tak bermakna kalau muka saya monyok macam mintak pelempang, saya tengah sedih kan kan. and it's doesn't mean jugak kalau saya tengah gelak-gelak tak ingat dunia, saya adalah orang paling happy kan. so, kepada anda-anda semua, tolonglah jangan biar saya rasa saya tak guna dan tidak berguna. and pls, don't let me down. ini bukan sekadar song title. okayyyyyy.

p/s; bila saya di rumah, saya rindukan anda semua. tapi bila saya di sana, saya rindukan rumah pula. apakah ini.

22 Yorum var:

**jkjk** said...

hmm btol tuh rda..ble tym kt umah ny laa igt mcam2 kt sne..aduhh..aku rndu uitm siak..

Ryn :) said...

funny funny. macam hati kita dipermainkan. kan kan? haha, siot ayat apa aku buat ni. ok, yeah i have to admit, i miss all of you guys :( tho it's just 2 days that we've departed away, haish.

m20405, mahsuri, foodcourt .
rindu :))

boonchuaming said...

haha . . rndu korg sume =)

.rda. said...

azmi. sumpah aku rindu semua!!!

.rda. said...

ryn. haha. dah dah, kau jgn nak mengarut dlm blog aku nihhh. haha.
anyway, imyt sygssss.
and esp, foodcourt. yeahh. tempat lepak dan gossssiiippp. :)

.rda. said...

akmal. alaaa, kau bukan rindu kitorang pon. rindu FS kan kan. haha.

FeeQa said...

eleh jemi, ko tu rndu ***.
haha.

miss uitm too.

.rda. said...

haha. eleh feeqa kau tu rindu ***
kan kan.

Ryn :) said...

haha, feeqa feeqa, amik kau.

KENO,SEKETOI!

FeeQa said...

rda.
agak laaa. haha.
diam2 suda.
tp siyes rindu kowg2 gak.

ryn, kena pa?
x kena papa aih.
haha.

.rda. said...

haha. ryn KENO seketoi.
nyut nyut nyut.

.rda. said...

feeqa. haha. yelahhhh2.
aku malas nak panjang-panjang cerita.
hahaha.

dylagrrrr said...

betul kan rda. because we wont show to the world what are we feeling but we do want other ppl to know apa kita tgh rasa. can lean on me :)

aku lagi la rindu nk mmpus tahap gaban siot kat uitm :(

.rda. said...

dyla dyla. kesian kau. tanggung sorang2 kan. :(

haha. betul2 kau mesti lagi rindu.

.azira hafiza. said...

aku dkt sini. un tgk muka aku. aku tgk muka un. semangat ginger!. HAHAHA.

rindu nya semua semua weh! imysm :((

hakimfaridzul said...

rda..cam giler je...haah..aku rindu gaks..rindu Pengkalan Iman...hahahaha

Lady FS. said...

haha normal la rda , dah jauh baru rindu , tapi kalau aku tdur bilik aku sorng pon aku dah rndu sebab AKU BENCI BILIK aku . hahah kejam2 .

dun judge a book by its cover .kan rda ! x semua bende perlu dizahirkan ;)

.rda. said...

zigha. kau dgn un memang tak boleh dipisahkan. haha. myt darl. :)

.rda. said...

akem. haha. sumpah kau poyo.

.rda. said...

atyn, next sem kita satu bilik kan kan. ahha.

anyway, betul-betul poker face kan. haha.

Lady FS. said...

apa dia ? muka dah cukup bernyawa ni . haha

aah , nak satu bilik gak ! kita akan usahakan sampai mati . aja ! haha

.rda. said...

aja aja fighting!!! :)