BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, September 11, 2009

kesukaan saya

semalam, pergi tanjung dawai. sebab, nak buka puasa. siapa, rda, ryn, fs, feeqa, natt, un, acheeennnkk, kemal, aron dan sofwa. aktiviti sampingan, main bunga api. *thanks feeqa sebab sponsor. :) dan, malas nak bercerita. nak tunjuk, beberapa gambar yang saya suka. dan semestinya punyai makna. ;pp

yang pertama. membuktikan saya seorang yang sangat sopan, dan santun. juga lemah dan lembut. sila no comment.

yang kedua. menceritakan, betapa akmal sayang atyn. tapi atyn malu-malu. apakah aku ni. bodoh gila, tak pandai nak describe gambar.

yang ketiga. ohhh, ni mereka. mereka tu mereka lahh. sebab mereka bukan KAMI. ohh, okayy lah. mereka kacak. ehh, bajet kacak maksud saya.

yang keempat. haaa, yang ni howt stuff lahh, memperkenalkan the new release of the YAWWW. tajuk album, GOSSSIIIPPPP. ohh, zalila, azira dgn dyla ada shooting masa ni. sebab tu tiada dalam gambar.

yang kelima. ni masa the making of cover album tu. tah, terasa panas pulak. sebab tu saya suka.


ohhhh, yang ni. monster dgn scandal dia. dia minum kopi jantan hari-hari. hari-hari dia minum kopi jantan. sebab dia cuba jadi berani. ;pp ohhh, aron tengah mengenang dosa-dosa tuuu.

p/s; saya macam tak sedap hati je. kenapa entah.

28 Yorum var:

tajudin said...

asyik citer jalan je...cietr le skit bab buku-buku subjek perit subjek gila punya susah ke...he he he

boonchuaming said...

hehe . pas final , kita jln2 g k ?
haha . . =P

FeeQa said...

x leh blah kopi jantan.
haha.
why x sedap ati rda?

Lady FS. said...

dlm byk cite ni aku highlight yg kau x sedap hati ni . awat rda ?

Ryn :) said...

awatnya noks?
auww, mmg yg keluar ni the best
memory :)

natalia harris thang said...

i enjoyed myself on that day! :)))

.rda. said...

mr. tajudin.
sy ni jenis yang tak suka share kesusahan dgn org lain. hahaha.

.rda. said...

akmal. nak nak nak. :)

.rda. said...

feeqa. kopi jantan sedap.
haha. aku pun tak tahu.

.rda. said...

atyn. aku pun tak tahu.
tah lah. nanti aku citer okayyy. :)

.rda. said...

ryn. sumpah ni best. :)

.rda. said...

nattt, haha. gila la sapa yang tak enjoy tu kan kan. :))

dylagrrrr said...

kenapakah tak sedap hati?

Achenk Hebat said...

aku suka yang niiiiiiiii!!!!!!!!!!

.azira hafiza. said...

rda n the other yawws! sooryy la reporter tu xnak lepaskan i. n shooting ari tu penat sgt!

HAHAHA ;DD

.rda. said...

dyla. will tell u okayyy. :)

.rda. said...

hekelehhh achennkkkk.
suka pulakk. haha.

.rda. said...

zighaaa. takpe2.
aku paham. kau kan busy lately.
byk sgt offer. :)

FeeQa said...

hey2, ak nk taw gak npe x sdap aty.

Lady FS. said...

pelik kenapa semua gila suka kali ni punya kua , why not overnight ? ;p

haah kali ni yg seroonok sekali kot ;p

.rda. said...

feeqa, later. :)

.rda. said...

atyn, yup2. sumpah yang ni seronok. :)

Ryn :) said...

seronok lahh :))
lebih seronok dari biasaa

FeeQa said...

sbb ade bunge api aku kn??
haha.

.rda. said...

haha.ryn, ada makna tuhhh.
kan kan.

.rda. said...

feeqa, haha. boooollleeehhh lah.
*jaga hati semata-mata*
haha.

Ryn :) said...

makna? tersurat tersirat? terputus urat. haha

.rda. said...

ter-kerat jari kot. haha.