BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, September 09, 2009

saya bahagia juga. :)

tahniah kepada cik ATYN dan encik AKMAL.
dan saya sentiasa mendoakan anda berdua okayyy.
dan dan, saya bahagia jugak, bila tengok anda semua bahagia.
sumpah, saya sayang the YAWWW banyak-banyak.


p/s; yakin dan percaya, cinta itu ada. HULK ke, SHREK ke, punyai hak dan cara tersendiri untuk mengekspresikan cinta. dan saya percaya, buat masa ini cinta saya buat adalah ANDA-ANDA semua. cehhh, gila jiwanggg.
p/ss; acheennnkk encik monster, sila berani sedikit supaya bumi ini ditakluki raksasa bergigi besi. :)

29 Yorum var:

Ryn :) said...

ahha,
nak suruh monster berani ape .
penakut, tgk cerita disebalik
bag plastik F.O.S!
:P

.rda. said...

haha. jgn weyyy.
sapa tahu dia lebih berani dari atuk penyu?
aahhhaa.

Ryn :) said...

hahaha,
aduiii, atuk penyu
mmg sesuai!
aku nak jadi goku!

Rda; yang sebenarnya, dragon ball
ada 7 bijik semuanya.

kau tau tak ni?

FeeQa said...

ryn2, ak taw dialog uh!
haha.

eleh c shrek, suwoh naek tangge mlm2 pn pnakut.

Achenk Hebat said...

hey hey apahalllllllllllllllll???
haha thanks plastik F.O.S, aku sayang kau.
weh kenapa isu aku penakut diperkatakan? siot laaaaaa

FeeQa said...

laen kali,
jantan sket la.
baru owg x komen psl ketakutan ko.
haha.

Achenk Hebat said...

i drinks KOPI JANTAN, ok feeqa?
hahaha cukuplah, buat apa nak berani sgt?

FeeQa said...

alah, aku minom gak.
haha. tipu je.
sbb x brani sgt la owg kutuk ngoi.
haha.
ko nih ibarat doremon takot tikus taw x?
haha. x de kne ngene kot.

Lady FS. said...

thx rda . lysm

ibarat menunggu aku dpt degree nak tgu achhhheeennnkkk brani . haha

.rda. said...

haha. korang semua ni gila ke??

.rda. said...

ohhh. achennkkk. KOPI JANTAN kurang keberkesanannya. try KOPI JANDA lah pulakk.
tgk aku, kuat dan sihat.
perut pun semakin buncit. ahha.

.rda. said...

ryn ryn. aku sedang mencari dragon ball yang ke-7. cepat-cepat.
pencarian bakal berakhir. ahha.

.rda. said...

atyn. love you.

Ryn :) said...

ahh, yah. klu utk ball yg ke-7 ada dkt
gua!! :))

.rda. said...

haha. sumpah aku pergi gua lepas kelas nihhhh.
;pp

natalia harris thang said...

chat room pertama yg membuak buak :D

.azira hafiza bashah. said...
This comment has been removed by the author.
.azira hafiza bashah. said...

pa dia hampa dok mencarut nihhhh? ;DD

dylagrrrr said...

hahah dah jadi mcm chatroom siottt ;p

mysm rda :(

.rda. said...

zigha. kami zikir lahhh.
;pp

.rda. said...

dyla. betul-betul-betul.
sumpah rindu kau jugakkk. :(

wallflowerinprada said...

as same as chatroom
tak sia2 ryn delete myspace
masih ada tempat mengadu
hahaha
;)

.rda. said...

hahaha. lila.
nak delete myspace jugak laaaa.
:pp

Ryn :) said...

eh, duk mentazkirah apa ampa ni?
ha? *angkat tangan* dah dah,
delete mespes cepat.
lepas tu delete blog,
biar temanggu manggu. haha

boonchuaming said...

thanks rda . .
ko byk gile tlg aku . . . =)
i'll t8 care of her , don worry =)

ceh achenk ! nk trun sahur pon takot ! haha .

.rda. said...

ryn. blahhh la weyy.
aku takkan terpengaruh. ahha. ;pp

.rda. said...

akmal, my pleasure.
no hal lahh. kita kan kwn. :)

haha. achenk sumpah penakut.

Ryn :) said...

achenk achenk.
kau kena bagi dia
kopi janda tambah red bull
tambah orange juice tambah teh ais.

*sekali tukar jadi monster betul2*
hahaha

.rda. said...

ryn. kalau dia jadi monster betul2 aku orang 2nd pengsan selepas kau. ahhaha.