BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, September 14, 2009

kasut ohh kasut

bagi menghilangkan rasa sedih dan pedih di hati, i pun decide lah nak post satu entry pasal kasut ni. haha. bongok gila alasan. ohh, semalam i pergi search kat google gambar-gambar kasut. sebab i macam adore gila ada satu gladiator kat vincci tuuu tp i tak dapat-dapat. so, masa mencari gambar tuu, i terjumpa lahh beberapa species kasut ke, selipar ke yang memang macam geli pon ada dan bajet cantik, konon macam ada orang suka dan nak pakai. haha. take a look then. :)

okayyy, yang ni i namakan selipar kembung. sebab ikan tu nampak macam ikan kembung je. kau tak rasa macam kat pasar ke kalau tiba-tiba ada selipar semua jenis ikan. kalau dah terdesak ni, kasi goreng je. kan kan. dan i dedicate kasut ni untuk unn dan achenkk. okayy lah, i pon nak jugak. sebab ni macam species untuk orang-orang yang SUKA makan. bukan KUAT makan okayy. SUKA. notice that. haha.

yang kedua ni, banana wedges lah kan kan. dan u all mesti lah tahu i nak dedicate untuk sapa. pastilah si aqim chunk. haha. amek kau. kau pakai ni, sumpah sayang nak bukak dan akan teringat aku 24 jam. gila lahh mereka ni, dah macam kat gerai buah la pulak. lepas ni, buat lah heels durian pulakkk. haha.

yang ketiga ni, belum ada nama lagi. got any idea? and i pun tak tahu nak bagi dekat sapa sebab sumpah i geli gila tgk kasut ni dan i terfikir, ada ke orang nak pakai kasut macam ni?? ingat stylo lahh tu? haha. GELI.

okayy, yang ni sumpah HOWT gila kan. bajet macam DIVA lahh, bila pakai kasut ni. tambah DIVA lagi kalau kau jalan dengan member yang sudi nak payungkan kau jugak. haha. i sedang mencari satu. mana tahu nanti Kedah musim hujan keee kan kan. lepas tu, boleh lahh ryn ke, FS ke, natt ke dan sesiapa lah yang tolong payungkan i. okayy, RYN lah. sebab payung dia colour merah. sesuai gituuu dgn payung di kaki i. haha.
ni lahh kasut yang i adore gila tuuuu. tapi ni bukan VINCCI lahh. i jumpa kat google, then macam sumpah HOWT gila, so i terasa nak carik la for this raya. pls laaa weyyy, kalau dapat the one yang colour brown tuu, sumpah i jalan bangga gila. haha. habis, niat dah nak riak-riak ni. mesti Tuhan taknak tolonggg. hahaha.

haaaa, yang ni pon sama. sekali tengok macam dyla punya. tapi lain kan dyla kan kan? i nak yang macam niiii!! sumpah nanti natt jeles gila kalau i dapat. haha. kan natt? kau suka yang macam ni jugak kan kan. jom carik!

p/s; ehh, u all pilih lahh nak yang mana. selaim dua dari bawah. haha. yang lelaki i recommend yang wedged pisang tu. pasti meletoooop. hahaha.

19 Yorum var:

**jkjk** said...

hot yaww..ak suke yg kaki uh..haha
xde pn kw dedicate utk aku.haha

.rda. said...

haha. jimi. aku nak panggil kau jimi.
disebabkan kau the first yang komen. so aku dedicte yang kaki tu untuk kau laaa. haha. okayy. :)

FeeQa said...

jimi asmara.
haha.

aku nk payung weyh.

.rda. said...

feeqa, good idea. jimi asmara. gila geli. haha.

weyyy, payung tak boleh cooppp. haha.

FeeQa said...

td kate slaen due yg ats bulih.
appara.

boonchuaming said...

aku nk kaki tu . . tp aku nk bentuk kaki gorila ka dinosaur ka . .
erm , kaki itik pon oke gak ,. .
ade ??

Lady FS. said...

perh rda mmg xdak kerja kan ,
suka x tidur kan sekarang ;p

kasut yg kau adore tu lawa ;)
yg bwh tu macm sjibik sjibon dyla punya . hee

natalia harris thang said...

geli kot yg ikan ngn kaki tu. hahaha
weyhhhhh smlm aku crk kt website vincci xdok pun. shit man lawa sialllll, meletop raya kiteorg dpt bli kasut tu. eh yg bnyk2 tu cm vincci nye r. jom la gi crk nnt. warghhh! *excited nya comment aku*

Ryn :) said...

apa kena mengena payung aku dalam
perbalahan ni? kesian baginda. weh
aku nk yang kaki tu weh, sbb nanti
mak aku mesti ingat aku tak pakai kasut dan marah aku! pastu aku boleh bukak dan kata ; HAH,MAK! KENO SEKETOI! ahahahaha.

Natt; its KITA, not kitorg. haha

.rda. said...

haha. feeqa, promotion yg payung tuu dah habis. ;pp

.rda. said...

kemal. haha. akan diusahakan. kalau kau sanggup bayar lebih, aku no hal lah. :)

.rda. said...

atyn. haha. biasalah aku kan AMERICA. hahah. weyyy, lawa gila kan kan. :)
haaa, aku dah agak dah mcm dyla punya.

.rda. said...

natt. haha. kau memang kan. pantang nampak kasut mcm ni. ahha. jum2. :)

.rda. said...

ryn. bongok lah pemikiran kau ni. asek nak kenakan org je. smpi mak kau pun jadi. hahah. weyyy, biar lah natt nak ckp kitorg. *dia bayar aku lebih*

tajudin said...

sensitif la bab kasut & selipar dua tiga hari ni.....

bila tukaq setting blog ni? baru perasang...

.rda. said...

mr tajudin.
awat sensitiff pulakk? haha.

eh eh, setting apa?

dylagrrrr said...

rda, glads kat bwh sekali tu mmg 98% mcm aku pny. hehe. anyway yg kau adore tuuu cantik :)

.rda. said...

dyla. haha. kenapa 98% je? hahah.
yup2. cantikkkk. aku nak carikkk jugakkk. haha.

.rda. said...

dyla. haha. kenapa 98% je? hahah.
yup2. cantikkkk. aku nak carikkk jugakkk. haha.