BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, September 16, 2009

study lahhh weyyyyy.

okayyy, i baruuu nak start study dan jangan terkejut. i baru nak startttt okayyy. kawan-kawan, doa kannn lahhh i boooleh study tau tau. i tiba-tiba macam takot gilaaa ni. okayyy. nak stop online lahhh.

22 Yorum var:

Lady FS. said...

pandai2 la manage ur time sayang , online and study (nak kau online sebenarnye) - aku tao kau akan online . haha

i read this from FD entri , ur comment on this special entry fr me :
haha.
best owh dis post.
anyway,i agree 100% sbb nowadays kan org senang sgt nk kate yg die da terjatuh cinta and confess to that person.padahal sometimes that thing is just crush on je.
tah ape la yg nk dikejar sgt smpi kadang2 baru kenal a month da boleh ckp 'hey,i love u' it's so tak bernilai.
come lah,pikir la panjang sket bile nk confess pape.

ader gak kes yg bile da confess rupe2 nye cinta tak bertepuk sebelah tgn.ni lg kesian sbb mostly, tak berpanjangan pun jodoh diorang and at the end bile dh break-up baru la nk regret on what he had done and mase tu lah baru nk ckp 'aku belum cukup kenal die.' pape tah kan.
haha.

;)

Lady FS. said...

aku x cakap pasal akmal langsung dalam hal ni , tapi ni masalah "aku x paham kau" kau tau kan sape yg aku mksudkan . pantang betulll ayat tu

.rda. said...

haha. atyn sengal. boleh pulak kau copy paste komen aku kat situuu.
okay okay, aku tauhu okayy. but everything actually is depends on tuan punya badan. kalau dia nak buat something tu nampak seriuos dan tegas, so it would be like it then. so, apa2 pun think wisely in making decision sebab kadang2 1 keputusan kita tu, boleh mengubah byk benda. kan kan? weyyyy, apa aku mengarut niiii? haha.

.rda. said...

dan fs, komen ditulis before aku kenal akmal okayyy. hahaha.

Ryn :) said...

okay, agak lah comment atas ni.
haha. yah crush and feeling are different kan? kan?

dedicate ni kat Feeqah tauu :D
bukan mempermainkan org tapi repeat, crush and feeling are different :D

.rda. said...

haha. ryn, bermakna tuuu. yeahhh, tapi orang selalu tak boleh nak distinguish between feeling and crush. konon sayang gila nak mati, padahal crush je.
anyway, i baru je ter-crush John Austin tadi. ahha. ;pp

Lady FS. said...

haha , tapi betul la ape kau kate , aku tao before kau knl akmal sbb bende tu on july , i've made the decision wisely , seriously babe ;DD

.rda. said...

haha. weyyy, post ni pasal aku nak study. tapi komen semua pasal masalah chenta kau orang kau orang ni. hahaha. sungguh tidak kena mengena. ohh, atyn it's good then. :)

Lady FS. said...

haha tao x pe , aku nk bg tu kat ym dah kau x on . hehe

FeeQa said...

aku plak yg kne nih ttbe,
aku igt kn je la wehh.

gud luck study oii,
ak pn bru nk stat nih.

.rda. said...

haha. ym gila sikit. aku merajuk dgn dia.

.rda. said...

haha. feeqa, padan muka. takde pasal, cari pasal.
kan tak pasal-pasal dah keno seketoi.

gud luck to you too. :)

Ryn :) said...

tadi aku tgk komen 6, tiba tiba dah 12 siak. hahaha. no lah Feeqah,
i saja lah :)) dont think -ve ok!

RDA;
yeah. mcm kau kata lah tiba tiba sayang gila nak mati. tapi boleh jadik jugak ada yang betul betul sayang. and about Crush, it needs a very well concern and time. hm, pelik lah masalah macam ni.

STAY AWAY, jum rda!

Ryn :) said...
This comment has been removed by the author.
.rda. said...

ryn. haha. aku pun terkejut. dah macam chat room dah blog ni kan kan.

haha, btol2. kadang2 ada yang crush, then betul2 ada feeling kat oraang tuu. dan kadang2 crush jugak lah the starter of the relationship. ahha.

ohh, mari2 STAY AWAY yawww. :)

Ryn :) said...

dah dah. aku pun baru je kot start
study, CSC. sbb aku asyik kena
pangkah. kerana banyak ckp. huh.
ok, study smart yangg

yaw yaw ily :)

.rda. said...

haha. sapa lahh pulak pangkah kau sebab tak study weyyy?

ilyt. :)

natalia harris thang said...

eh sempat lg nk reply comments. hahaha pi blajaaa noks

Ryn :) said...

perbincangan kita belum habis;
haha. sir shahadan kan pangkah
kertas aku time exam. hahahaha.
lps tu dia cancel balik sbb aku
buat muka kesian.
hahaha.

sir, ily :DD

.rda. said...

ryn, natt. *sambil geleng kepala.
hahha. bila lahhh nak study ni? ;pp

Zetty Nabila said...

Wow. Study ? Aku tak baca apa pun lg Rda. Haha.

.rda. said...

zetty,
haha. saya juga lahhh. ;)