BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 15, 2009

ohh! gila dah ni. ahha.

haa, sama je apa yang cik ATYN dah post, tapi i nak post jugakkk kan kan. and actually, ni kesinambungan entry i yang dekat bawah ni. lepas ryn hilang, i buat lahh kerja gila dengan atyn. tujuan utama nak tayang shawl baru je tapi dah jadi sesi photography pulakk dan disebabkan tukang ambil gambar adalah atyn, so i macam nak demand sikit lahhh kan. buat gaya macam model terkenal. semua gambar tak kena dan i suruh atyn snap balik. dan dapat lahhh gambar-gambar di bawah. yang tak jadi pun i nak tunjuk jugakkk. ohhh, gila lahhh ini semua. i ter-study webcam pulakkk dengan cik atyn ni. haha.




p/s; ni betul-betul tidak ada kerja kan kan. dan gila but ily lahhh babe. thanks sebab layan i. :)

9 Yorum var:

Lady FS. said...

haha , perasan kan semua pose kami sama ;DD

mood aku nk shopping shawl dtg balik sekarang . hee

p/s : lyt babe ! <3 NO BIGGIE ;))

.rda. said...

haha. perasan perasan
semua pose bajet statik. hahah.

weyyy, jum2. shopping shawl pulakkk. hahah.

Lady FS. said...

haha

ley gak weyh
nnt raya ke 3 kan i dah balik sana , poket plak penuh kan ,

mari ! ;D

.rda. said...

haha. suka suka. nak jugakkk.
mari2. lepas tuu terus lupa kita da final exam after raya. haha. masyuuuk je result nanti kan kan. :)

FeeQa said...

kesinambungan komen aku yg kt post 'nun jauh di sana' ko.
(haha..nk gak gedik sambung2)

nk gak juin webcam.
awal nye korg bgn.
haha. :D

.rda. said...

haha. feeqa, itu sumpah gedik. haha.

weyyy, aku sekarang bangun awal tauhu? (padahal baru hari ni.) hahah.

.rda. said...

feeqa, aaa'aah. ini sumpah gedik. haha.

weyyy, aku bangu awal tahuhu sekarang ni. (ceh, padahal baru hari ni.) haha.

Ryn :) said...

itew gedik ke itek gedik.
haha, semua pose sama aah

:D haha

.rda. said...

ayam gedikkk sudahhhh. :)