BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 15, 2009

bila nun jauh disana.

engkau tahu apa itu RINDU yang sebenar? macam ni lahhh rindu kan kan, bila invite awak-awak semua to view my web cam. ahha, then, ryn suruh cover rambut sebab dia nak capture, which do i did. :) okayy, just now, yeah just now. i ym dengan FS, borak-borak lepas tuu atyn ajak study. i pun macam okayy lahh kan. lepas tu, atyn kata nak tgk i study. ohhh, ni memang terpilih jalan hitam, bila dah bukak webcam memang macam-macam lah benda mengarut yang kitorang buat kan. and then suddenly, ryn pulakk datang menyibuk nak view web cam i. i pun macam approve je lahhh kan. ryn bayar i lebihh tau. so, terjadi lahhh seperti di bawah, di mana semua nak bajet HOWT untuk melepaskan rindu masing-masing. :)


dan, macam biasalahh bila ym not responding, i pun macam berangan sorang-sorang lahh kan dengan melihat diri sendiri. dah, dah. i nak study dari tadi ni. lepas raya final exam.

p/s; jom buat conference webcam ramai-ramai. rindu u all lahhh. :)

14 Yorum var:

Ryn :) said...

hahahaa, kenapa tak tunggu aku
pose mcm model dulu. hahaha

.rda. said...

hahaha. model lambat lahhh.

Lady FS. said...

haha , bodus la muke aku . x kata plk kau nk post dongg .;p

kami merindui sesama sndri , rndu tak tertahan bla bla bla

.rda. said...

haha. fs, dah dah. jgn buat-buat tak tahu.
aku dah ckp nak masuk blog. hahah.

yeah2. kau jgn hipokrit dgn ayat-ayat itu. haha.

Lady FS. said...

kalau ikutkan hati , kau kena snap baru coz muka kau x ready , haha . not because of my hair . ahha

kata2 plastikkkk ;DD

Lady FS. said...

muka aku , bkn muka kau . ahhaaaaaa shennnnggg~

.rda. said...

haha. kau tak boleh demand. kau belum cukup famous mcm mak la nokkk. haha.

Lady FS. said...

haha shial jea

Ryn :) said...

dah dah, aku la famous lah.
ook?

FeeQa said...

raye lmbt ag oi.
x saba2 nih.
haha.

.rda. said...

ryn. sila berangkat keluar sekarang. haha.

.rda. said...

feeqa, ehhh. raya dah dekat lahhh. ;pp

boonchuaming said...

haha . . mmg xkn jd r klu stdy ngn webcan . .
ngarot2 je kd satgi . .
haha

.rda. said...

kemal. tauhu takpeee.
hahaha. angan2 tinggal kenangan. ;pp