BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 15, 2009

bila nun jauh disana.

engkau tahu apa itu RINDU yang sebenar? macam ni lahhh rindu kan kan, bila invite awak-awak semua to view my web cam. ahha, then, ryn suruh cover rambut sebab dia nak capture, which do i did. :) okayy, just now, yeah just now. i ym dengan FS, borak-borak lepas tuu atyn ajak study. i pun macam okayy lahh kan. lepas tu, atyn kata nak tgk i study. ohhh, ni memang terpilih jalan hitam, bila dah bukak webcam memang macam-macam lah benda mengarut yang kitorang buat kan. and then suddenly, ryn pulakk datang menyibuk nak view web cam i. i pun macam approve je lahhh kan. ryn bayar i lebihh tau. so, terjadi lahhh seperti di bawah, di mana semua nak bajet HOWT untuk melepaskan rindu masing-masing. :)


dan, macam biasalahh bila ym not responding, i pun macam berangan sorang-sorang lahh kan dengan melihat diri sendiri. dah, dah. i nak study dari tadi ni. lepas raya final exam.

p/s; jom buat conference webcam ramai-ramai. rindu u all lahhh. :)

14 Yorum var:

Anonymous said...

hahahaa, kenapa tak tunggu aku
pose mcm model dulu. hahaha

.rda. said...

hahaha. model lambat lahhh.

Lady FS. said...

haha , bodus la muke aku . x kata plk kau nk post dongg .;p

kami merindui sesama sndri , rndu tak tertahan bla bla bla

.rda. said...

haha. fs, dah dah. jgn buat-buat tak tahu.
aku dah ckp nak masuk blog. hahah.

yeah2. kau jgn hipokrit dgn ayat-ayat itu. haha.

Lady FS. said...

kalau ikutkan hati , kau kena snap baru coz muka kau x ready , haha . not because of my hair . ahha

kata2 plastikkkk ;DD

Lady FS. said...

muka aku , bkn muka kau . ahhaaaaaa shennnnggg~

.rda. said...

haha. kau tak boleh demand. kau belum cukup famous mcm mak la nokkk. haha.

Lady FS. said...

haha shial jea

Anonymous said...

dah dah, aku la famous lah.
ook?

FeeQa said...

raye lmbt ag oi.
x saba2 nih.
haha.

.rda. said...

ryn. sila berangkat keluar sekarang. haha.

.rda. said...

feeqa, ehhh. raya dah dekat lahhh. ;pp

boonchuaming said...

haha . . mmg xkn jd r klu stdy ngn webcan . .
ngarot2 je kd satgi . .
haha

.rda. said...

kemal. tauhu takpeee.
hahaha. angan2 tinggal kenangan. ;pp