BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, September 04, 2009

ohh! selipar jepunku.

hye Malaysian!! i'm come back again. oh, actually i got so many story to tell u guys but i sgt-sgt malas nak posting dekat sini. kalau ajikk ada hobi kumpul Gundam, dan sekarang hobi i adalah kumpul cerita. mudah kan? tak payah modal pun. tapi jenuh la nak cerita semua. okayy, i know korang semua dah bosan gila tengok entry i yang pasal merdeka tu kan kan? padahal merdeka dah lepas lama gila. actually, i macam tak ada mood nak berblogging sejak dua menjak ni. tak tahu lah kenapa. okay, back to the latest story last night. malam tadi, kami atyn, ryn, aqim, natt, zigha, naim, yen, aim and i bukak puasa dekat luar. alaaa, kat kedai depan ni je yang jual sate tu. after bukak puasa tu, kitorang pun masuk lah uitm and i paling suka part masa jalan masuk tu sebab kitorang nyanyi lagu 'I don't want to miss a thing' okay, i rasa mcm howt gila nyanyi lagu tu sambil jalan. haha. apakah tahap perasan ini melampau? nvm. then, we planned untuk berlatih sketch. ryn and zigha pulak ada replacement class pukul 8. tapi 8.45 baru pegi. biasalah tuuu. and, we decided to train the sketch at the tenis court. natt pegi amek skrip sekejap kat bilik. atyn pulak balik bilik i sebab nak kemas barang-barang. nak balik penang. so sementara tunggu natt, kami pun buat lahh game atas cadangan aim dan feeqa. so, main lah BALING SELIPAR.

kitorang buat 2 group. me and aqim vs aim and feeqa. oh, dan i memang semangat gila kalau main dah la dah lama gila i tak main benda ni. so excited tu tak payah cakap laaa kan kan. and and i memang terer sebab jatuhkan selipar tu dua kali. ;)) then, i jugak yang dirikan balik selipar tu dua kali. so jadilah 2-0 aim dan feeqa tanpa mata sebab baling tak jatuh-jatuh. ahha. padan muka. practice more okay guys. ;pp

tengoklah betapa semangat nya i malam tadi. dah laa tak mandi. aqim pun sama, agaknya sebab tu group kami menang malam tadi. haha. and and tahu x, adalah beberapa insiden bodoh yang jadi sebab i jatuh guling-guling masa nak dirikan selipar tu. kaki i tersangkut dekat net tenis tuu. gila malu. eh, tak la malu sangat tapi sumpah sakit. tapi i kan macam cool gila kan, so after sapu-sapu sikit seluar yang kotor i bangun la balik meneruskan perjuangan. haha. poyo tak??

ohh, ini lakonan semata-mata. padahal main satu round je, then suroh nat ganti dia. haha. saje je ni, nak tayang muka kat blog i. :pp


ni semua tengah penat gila sebab dah lari-lari. sampai semput i, dah la tak main cuit. haha. after main ni barulah kami berlatih skecth. dan itu lagi lah menambah penat tapi i sangat-sangat suka lahhh. :))

ohh, amy and ili pun ada masa main tu. sebab amy berlatih skecth jugak dengan teammates dia. then, un pulak datang bawak buku. study la konon. hehe. zigha datang after habis kelas tapi masa tu dah nak blah dah. okayy, saya sangat seronok malam tadi. :))

p/s; badan i dah lebam-lebam ni sebab banyak sangat jatuh malam tadi. satu dekat tangan and satu dekat lutut. gila sakit kalau nak sujud. :'(( and currently hearing, the beatles, Don't Let Me Down.

7 Yorum var:

Lady FS. said...

umi dah letihh kaaa ;DD kau la rda ;p

seghonokkk weyyy ;))

Lady FS. said...

jatuh ka adik manisss . HAHA apa ni anak x jatuh , umi yg jatuhhh nehhhh ;DD

natalia harris thang said...

overrrrrdramatikkkk bnyk sgt jatuh. ahaha. btw, it was a good exercise yesterday. jom main lg nnt ;0

.rda. said...

FS; ahha. gugur kandungankun. haha.

.rda. said...

natt; haha. betul2. aku terasa ringan sikit. nak lagiii.

FeeQa said...

maen laa galah pnjg plak..

.rda. said...

feeqa, nak nak.
;))