BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 31, 2009

and today is the day.

and yes. finally, today is the day. kita dah merdeka 52 tahun dah kan. and for this year, sy telah bercountdown dgn kawan-kawan sy semasa berconference di ym. walaupun ym mcm bodoh dan sial. tapi sy tetap berbangga menjadi anak merdeka. ceh. ada kena mengena kan kan? tadi sy, feeqa, dyla and atyn telah berconference di ym. then, dyla blah sekejap sbb buat assignment. and masa dyla tak ada kami bertiga pun planned nk countdown di ym sahaja. memandangkan semua jauh antara satu sama lain kan kan. so, i called dyla suruh dia join conference balik untuk countdown. heeee. seronok. tapi kalau ada suara lagi seronok. boleh jerit-jerit.


kemudian, ryn pulak yang wish Happy Merdeka di ym. yeah, dunia sudah maju kan kan. then, kitorang bajet nk conference ramai-ramai. invite ryn and natt tapi seperti dah dinyatakan ym ni kan mcm bodoh. so, terjadilah kes, dyla tak nampak ryn, ryn tak nampak atyn, sy tak nampak natt dan yang sewaktu dengannya. so kami decided sign out ym dan invite semula. tetapi tetap tidak berjaya. apakah?? susah ke nak pandai sikit wahai ym ku sayang?? kita dah maju lah weyyy. dah 52 tahun merdeka kan? tolong lah, upgrade sikit. ;))


p/s; post ada kena mengena dengan Hari Kemerdekaan okaaayyyy. Selamat Menyambut Hari Merdeka ke-52. Merdekaaaaaaaaaa!!!! sayang kawan-kwan semua. :) ehhh, dah guna "saya" semula lahhh.

18 Yorum var:

FeeQa said...

epy merdeka rda!
bebas kn diri mu dr d jajah scar chicken pox.
haha.

.rda. said...

haha. aku sedang berusaha membebaskannya.
anyway, thanks for the support yawww. ;))

dyla said...

selamat hari merdeka rda :) thx fr calling heheh :DD

.rda. said...

my pleasure my dyla.
;))

Anonymous said...

slmt slmt hr hr merdeka merdeka wey wey . haha cam gagap . ngal !

btoi kata x ada . bebas dr virus tu weyyy plish2

FS ni

Anonymous said...

;0 happy merdeka
ngee, love yahh

RIN here :D

.rda. said...

FS. haha. thanks yawww.
aku tgh pakai mask garnier ni. berusaha bebas dr scar. ;/

.rda. said...

ryn. asal sume nk guna anonymous ni??
pe cer??

tajudin said...

salam merdeka 52x

ha ha ha awat tak pi marching?

.rda. said...

mr tajudin.
haha. puasa lahh, x larat.
;))

Lady FS. said...

ryn tiru aku duhh . haha

aku x masuk akaun aku , MALAS semalam .

scar jgn kesah sgt , but bout the virus inside ur body babe :DD

.rda. said...

haha. ryn memang. ;pp

ohh, dont worry baout the virus babe.
it was totally remove.
;))

[AwAn kuRang kelaboo..} said...

heh...
like this post..
hak2..
teringt ''zmn2 kesusahan'' confrence di ym slps spm,.
hehe..
tpi bes ngutuk org yg ta bleyh tgk kiter..
heh..
neway..
SELAMAT HARIK MERDEKA...!
DRY pak long(yg masih lgy muda)..
ha3...

.rda. said...

haha. kday. sapa lah yg kau kutuk tu kan kan?
anyway, kau dah tua sikit dah. ;pp
Happy Merdeka. ;)

13may said...

selamat selamat :)

.rda. said...

yup.
;)

ghostnflowers said...

amoish..
sakan ampa merdeka norh,,
nyway,epy belated merdeka..
ngeh3

.rda. said...

haha
dah lama dah merdeka.
aku mls nak post baru.
hihi.