BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, September 05, 2009

i bukan promote dia okay.

okayyy, ini amy my classmate. hari apa tah i snap pic ni. sebab, bukan i saje nak promote dia. haha. tak ada keje kan amy kan kan? actually, i adore gila baju yang amy pakai ni. nak snap gambar baju je tapi macam kesian kat dia. ahha, sorry amy. :pp sumpah i suka gila baju ni sebab i tahu murah kan kan? and of course sebab ada tulis "I object America today" cool habis. and i rasa kalau dapat pakai satu, macam howt gila sebab kalau bush nampak confirm dia usha kan kan? so, anybody pls get me this kind of shirt A.S.A.P bukan asap bunga api okayy. :)

13 Yorum var:

arin ardhani :) said...
This comment has been removed by the author.
.rda. said...

auwwww. pasti pasti.
aku pon nak la nokkksss.
gila sangap ni. ahha. :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
azmyjkjk said...

kpd anonymous bdk bodo yg bajet bagos! :weii babi! aku bkn beli baju ney kt uptown la sial..aku beli tym gig the times chronicles the times 29/05/08 kt mcpa hall kl la babi!! bapak bangang !
ko ni xpuas ati ckp dpn2 r!! asal takot nk tunjuk nme ?!!
baju2 ko mahal2 sgt ke babi !!
butoh pak hg la ! ank haram toi !!
da r bodo ! nk bt pandai !!
B U T O H !!!

azmyjkjk said...

sory rda ! dan tQ coz menghargai baju ni..wlupon brpe puluh sgt,tp knangan tu penting!

dyla kamil said...

woaahhhh marah nmpknya amy. hehe watlek amy. ek eleh anonymous ni pulak pehal tak puas hati. buduh.

FeeQa said...

sape anonymous yg mulut cm shial gle nih?
kot yg tyg shirt uh bkn emy, tp rda.
ttbe x puas ati.
ish2, sakit bdk nih.

c_p!QuE said...

npa pggl jemi amy?
hehe

c_p!QuE said...

aku rsa anonymous tu BUSH kot..
2 ar dia mara...kan2??

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wallflowerinprada said...

anonymous shows how coward that person,aha
hidup D DIVAS
:D

Lady FS. said...

sapa yang maki tu , mai nk pukoi