BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, September 19, 2009

bila tiba hari raya,


haishhh. title entry dah la lebih kurang dengan the previous post. tapi takpe lahh kan. walaupun lebih kurang sama, tapi yang special nya entry kali ni sebab i sertakan satu kad bajet raya yang i reka cipta sendiri untuk u all semua. cantik tak card raya ni? tolonglahh angguk dengan laju, walaupun hati mengutuk buruk gila sampai tak sanggup nak sambut raya. takpe, i tak kesahhh kalau tak ikhlas punn. asalkan u all angguk. (mesti kau rasa annoying gila dengan perangai aku kan kan?) dan dan, sempena bulan yang mulia ni, i doakan u all happy-happy selalu sambut raya tak kira dimana u all berada. yang dekat kampung tu jangan buat i jeles gila sebab esok i balik rumah makcikkk i kat tampin okayyy. itu pun dikira kampung i yang ke-3. dan dan, silalahh jangan main mercun sebab i sorang je boleh main. u all yang tak tahu main, duduk diam-diam. tak pun, kalau dah kempunan sangat, kau tengok jelahh orang lain main. aku harap kau paham lahh, maksud disebalik larangan ni. sebab i sayang u all tauhu takkk? okayy lahh, sebelum i lebih mengarut dan mencarut. marilahh kita bermaaf-maafan gituuu di hari yang mulia. :)

p/s; lirik asal, "setahun, hanya sekali merayakan hari yang mulia ini."
lirik ciptaan adik sedara yang umurnya pra-matang. (5 tahun)
"setahun, dapat menari merayakan hari yang mulia ini."

ohh, lupa pulakk. cita-cita dia nak jadi komposer dan penulis lirik. ;pp

8 Yorum var:

FeeQa said...

haha. setaon kott adek sedare ko dpt menari.
sumpah aku gelak gile2 sambil tutup mulut.
cz sume org da tdo haha.

slmt ari raye syg! dtg aa raye kg ak! :)

Lady FS. said...

even aku dah g wish kan thru sms , aku berhajat nak wish thru smua peralatan teknologi yang aku ada sampai aku dapat jumpa peluk cium pipi kau nok ! hahah

SELAMAT HARI RAYA RDA ! <3

Hidayah Baik said...

selamat hari raya weh. asal kitorg takleh main mrcun?? mercun pop pop bleh? aa.. aaa

dylagrrrr said...

selamat hari ghaye rda ! <33

weyy comel gila kot adik sedara hang nyanyi cenggitu. hehe

.rda. said...

feeaq! haha. tauhu takpeee weyy.
aku pun gelak gila2 kot masa first time dengar. haha.

selamat hari raya jugakkk. :)

.rda. said...

fs, haha. kau memang tamak kan.
semua kau nakkk.
anyway, selamat hari raya jugakkk. :)

.rda. said...

dayah. ohhh. mercun pop pop?
ituuu booolehhh lah. haha. suka tak suka tak?

.rda. said...

dyla. dia memang sesuka hati buat lirik sendiri. haha.
happy eid. :)