BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 03, 2009

rda dan kuncu2 nya.

hari ni sy, dyla, atyn, feeqa and tira berjalan2 di VM dgn menaiki kereta sewa gemilang. dan tahniah buat dyla sbb berjaya drive kereta manual dgn baik sekali. ;pp dan kepada uncle2 gemilang, lain kali tolong la simpankan SATU kereta auto untuk kami supaya hati kami tidak berdebar2 sepanjang perjalanan okay. emm.. okay lah, kitorg gerak dr uitm jam 4.40pm dan smpi di VM pd jam 6.00pm. sungguh lama perjalanan kan. ;)) x pe lah, asalkan semua selamat. dan sampai saja di VM kami pun berjalan2 la. cadangnya nk carik federal constitution tp confirm x da. saja jadikan itu alasan untuk keluar. dan dan, kami singgah di satu kedai yg ada jual baju seperti diatas. bertulisan seperti "SAYA SYG MAK AWK. *mak mertua." dan buat pengetahuan kalian, kami sgt lah menyampah dgn baju2 seperti ini dan begitu juga pemakainya. maaf okay. emm. sebab nya, dah bersepah sgt org yg pakai baju ni di tepi2 jalan di Bukit Bintang dan Sg Wang yg menjual muka mereka dan muka baju mereka.

lepas jln2 dan shopping sedikit. *khas buat feeqa sbb org lain x shopping pun. kami pun pegi la ke Secret Recipe untuk menjamu selera sbb perut sy dan kuncu2 dah berbunyi gendang, tabla dan seangkatan dgn nya. yey, sy duduk sebelah dyla dan sgt byk gambar sy dgn dia. paling suka yg ni sbb nmpk baju Forever21 kami. haha. very the show off okay. xpe2, at least bukan baju "APA PANDANG2? KALAU SUKA, CKP SUKA." kan kan?? heeee. yea2, sy tahu baju kami kelihatan sama tp bukan buy 1 free 1 okay. sbb kami beli pd waktu dan tempat yg berbeza. harap maklong. *maklum.

sementara tunggu makanan yg di order smpi, kitorg berusaha snap gambar terbaik untuk masukkan lima2 org dlm screen handset yg x berapa nk besar. tp okay lah kan. membuktikan kami semua x de lah besar sgt sbb muat dlm screen handset tersebut. siap dapat masuk meja dan kerusi lagi tuuuu. dan tgk lah, semua pakai shawl kan?? emm. okay, boikot feeqa sekejap. ;))

dan inilah air sy. okay, sebenarnya td dah upload gambar makanan sy, tp terdelete dan sy malas lah nk upload again. haha. pape tah kan. okay, x yah la upload sbb kalau upload pun buat lapar balik je. sbb sekarang mmg dah lapar balik. kenapa lah perut ni besar sgt. okay, kami mkn sgt lah byk smpi dah tak muat dah perut. tp sekarang lapar balik. mcm apa je.


dan hasilnya, RM123.05 termasuk Service charge amount dan government taxes sebanyak RM16. mmg cekik darah betul. padahal tah apa yg dia serve pun kitorg tak tahu. tp tak pe lah kan, sapa suruh nk mkn kat situ. so, terpaksa lah bayar jugak walaupun tak rela. lepas mkn, kami pun nk balik dah la sbb masa tu dah jam 8.00pm. dan dyla takut nk drive kalau gelap. kitorg smpi uitm around 9 jugak la sbb jalan slow giler. kesian kat kereta belakang tp peduli apa asalkan kami selamat habiskan asasi kat sini. meaning that, kami panjang umur lah kan. smpi je gemilang semua mcm dah lega giler tp lutut ketak lagi sbb terigt mcm2 dah jd along the journey td. haha. sewa kereta = RM30. mintak diskaun tp x dapat. dan sekarang sy sedang menaip ini sbb dyla kata, kalau tak update kat blog, siap lah. tak tahulah dia nk buat apa kan tp it sounds serious oh. sy takot sikit. heeee. ;pp

p/s; hey, sapa kata sy dah berubah sejak balik cuti ni?? sy still hepi mcm dulu taw. sapa kata i can't haappy w/out him? booooooleh sgt2 cuma mlm2 mmg la mengalir air mata. hehe. ;))

10 Yorum var:

Asmarina Sakila :) said...

haha, cabaran dyla mmbawa manual car. hahaha :0
nasib selamat
:))

ghostnflowers said...

cian ampa..
kourney dri merbok ke s.p jadi journey dri merbok ke alor star....
kih3...

.rda. said...

to ryn.
haha. xpe wei. asal selamat.
even jantung aku dupdap kot.
;)

.rda. said...

haha.
to ghostnflower.
yea2.
ibarat nk ke penang pun ada jugak.
;))

adiela_91 said...

at least bukan roller coaster lagi. hehe :DD
dyla's the maannnnn for the dayyyyy. hehe

.rda. said...

haha.yela dyla.
i trust u more now.
tp time bwk malam mmg kena tahan sabar kn.
;pp

tajudin said...

ha ha ha bagus-bagus!

.rda. said...

haha.
apa yg bagus nya??
;pp

afilya said...

rda .
bes ouh..
jln je .
jelesh.
haha .
ko nk peluk aku ta? HAHAHAH.

.rda. said...

haha.
adek.
jum la jalan sama.
nk peluk kau??
nak2.
;))