BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, August 02, 2009

banyak nya nk cerita.


ni dlm kereta pakcik tu. luas kan??? ;pp

sy mkn meggi ayam sbb tak suka pedas. and dyla kata, meggi ayam ni taraf adik aku kau tahu tak. hek eleh dyla, adek pon x de. haha.

emm. ni lori polis kat KL.

ni pulak polis traffic. giler jem oh KL.
ni lah uncle sy. terima kasih poksan. *sy candid ni. dia x tahu pon.* ;))

emm. banyak nya nk cerita. mcm2 yang ada dlm kepala sekarang ni tp tah la tiba2 tak tahu mcm mana nk rangka dan susun ayat. fuhhh. susah nya. okay lah, firstly nk cerita about the journey yesterday. emm. bas kami jam 4pm semalam. sy menuju ke PUDU dgn my uncle naik lrt dr station universiti sebab ayah tak nak hantar. ayah kata, nanti jln jem sbb ada perhimpunan ISA tu. okay, sy pon naik la lrt and kebetulan pulak uncle nk balik JB. ayah and mak hantar kitorg smpi station universiti tu. masa nk beli tiket tiba2 ada announcement yg tren x kan benti kat station Masjid Jamek sbb perhimpunan tu. so, kitorg pun terpaksa la beli tiket smpi CM je. lrt penuh giler org oh. smpi CM kena la jln ke Pudu. serious jauh gile. nasib baik uncle ada dan tlg tarikkan beg sy yg besar tu. hehe. then, smpi je pudu uncle pegi beli tiket bas dia pulak. sy tggu dyla n atyn. atyn pon naik lrt. dyla plak gerak awl giler. natt tggu kat duta. sume nk elak jem. okay, tehn kami pon masok la dlm bas. masa tu dah 4pm dah. otw ke duta, sempat la snap beberapa keping gmbar polis2. haha. ramai btol la. kami smpi duta sgt lambat. sian natt tggu lama giler. and at 5.30 pm baru lah kami gerak dr duta. seronok sgt naik bas 4 org cmni. sy duduk ngn dyla. atyn ngn natt. masa benti kat petronas. uncle bas bg 20mins. then, kitorg pegi la buat meggi sbb dah lapar gile ni. pastu dah la buat lama smpi bas tu dah hon byk kali. dan kami lah org terakhir yg masuk dlm bas tu. heeee. okay, pendekkan citer. smpi SP 10.30 pm. masa nk amek beg kat bawah bas tu, tiba2 ada sorang pakcik ni ckp "uitm, uitm" sy cepat2 ckp. "pakcik, cop!!!" haha. sumer gelak time tu. nape tah. sekaki, eh sekali nk masuk keta tak muat nk sumbat beg dlm keta. dan terpaksa la kami yg kat belakang berhimpit bersama2 beg2 yg dah tak muat tu. terima kasih lah pakcik sbb pasang lagu kuat giler. dah la speaker kat belakang je, lagu amuk pulak tu. mmg sumer pegang dada time tu. nk gugur jangtung. huh. x pe lah. and lastly, smpi lah di depan mahsuri jam 10.50 pm. okay. selamat dah.

p/s; mlm td tgk mohabbatein ngn roommates. x penat pulak kan balik dr KL. tido pon 3am. ;))

4 Yorum var:

natalia harris thang said...

HAHAHAHA hanya mampu gelak dlm diam dlm kreta je la. tulang aku,ko and dyla xleh nk bernafas

.rda. said...

haha.
taw xpe natt. cm sardin je dlm kete tuh.
mampat oh.
;pp

Lady FS. said...

babi lawak :D

pak cik sahara la rda . kau x mention tu name mahal :DD

.rda. said...

haha.
siot la ko atyn.
;pp