BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 01, 2009

i promise myself.

hari ni tanggal 1 julai. will going back to uitm kedah tomorrow at 4 pm. eh, hari ni lah sbb dah 1 am. bukan x sedih, sedih sgt. tp sy lebih rela sedih balik uitm dr tanggung sedih sorang2 kat rumah. sy nk balik kedah. nk jumpa kwn2. rindu sgt. sy benci duduk kat sini. apa la yg sy mengarut ni?? susah nye nak cerita. x tahu nk start dr mana. mungkin ni terlalu peribadi. cuma, sy janji x nk jd bodoh lg. sy janji ni adalah kali terakhir. sy janji sy nk tinggikan sedikit ego sy. kwn2 tolong yea. pls, sy sgt2 memerlukan anda semua tika dan saat ini. sy tak suka setiap kali sy nk menaip, air mata sy bergenang. sbb nanti sy tak nampak apa yg sy taip. kabur je skrin ni. mcm sekarang. BENCI. okay, back to the topic. sy janji sy nk start everything again and again. x pe lah kan. mungkin ini takdirNya.

p/s; doakan sy selamat smpi ke uitm esok okay. haha. maybe ni bukan post yg terakhir sebelum balik. xpe lah. pesan awal2. anyway, sungguh seronok hang out dan shopping ngn rakan2 td *atyn,dyla and feeqa* tp maaf lah. sy dah tak seronok untuk menaip tentang itu. eh, hari ni 1 ogos la bukan 1 julai. heee.

6 Yorum var:

Lady FS. said...

be strong babeh :) kami ada =]

.rda. said...

thanx kwn2.
love you all lah.
;))

adiela_91 said...

kami kan ada :)
love you bebeh :D

.rda. said...

thanx so much korang.
;))

FeeQa said...

rda kn kuat.
x mo nangesh2 keh!!

.rda. said...

haha.
aku suka nanges.
;pp