BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 30, 2009

terima kasih untuk awk.

thank you for everything. awk tahu tak, x pernah ada org buat sy mcm ni and tahniah sbb jd yg pertama. sy tahu sy tak penting pun dlm hidup awk. sy tahu awk x syg sy mcm awk syg sy dulu. sy tahu sy dah byk buat awk sakit hati. sy tahu sy x layak untuk awk. sy mintak maaf sgt2. but at least pls appreciate apa yg sy dah buat. sy rasa mcm dah membodohkan diri sendiri satu hari ni. dan awk biarkan sy pergi depan mata awk mcm tu je. awk, 1 je sy nk ckp. kalau awk betul2 dah ready, dtg la. sy sedia terima awk seadanya. sbb sy syg awk sgt2 walaupun dah mcm2 yg terjadi.

p/s; yea. btol la tekaan selama ni. lagu memberi makna dlm hidup kita.

i'm a big big girl.
in a big big world.
it's not a big big thing.
if u leave me.
but i do do feel.
that i do do will.
miss u much.
miss u much.

8 Yorum var:

Zetty Nabila said...

Macam.. cerita pasal allowance je !
Haha correct me if I'm wrong :p

.rda. said...

u're wrong syg.
heee.
;))

afilya said...

ouch! npe nh rda..
i felt sori 4 u, ist appropriate?
aku pon nk sdey gak lah . huhu .

Zetty Nabila said...

Ohhh Kk. Hehe
Pasal orang yang awak jmp tu ke ?
Aish sibuk je aku ni

asked said...

adess..cinta itu buta~~
btol2..lagu mmberi mkna dlm idup~~
aku sukung!!

baa baa black sheep..
iskisk~~

saba je la rda~
idupppp rdaaaa!!!!

.rda. said...

thanx adek.

.rda. said...

zetty,haha.
lil bit correct.
;pp

.rda. said...

haha.
thanx asked.
;pp