BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 29, 2009

sy mengalukan awk wahai elaun.

wahai elaun yg disayangi. sy sgt2 mengalukan kedatangan awk ke dalam akaun sy as soon as possible okay. sbb semua org dah berbual mengenai awk sekarang ni. awk gossip terpanas. sy bukak blog ATYN, duit elaun dah masuk ke akaun dia. semalam dpt msg, fiqah kata duit dah masok. mizi dah call byk kali tnye pasal elaun. tp smpi saat ni sy belum check lg whether dah masok or not. okay, sy mls sebenanya. takot harapan2 itu sumer nya palsu. jd sy pun xtaw nk check bila. kepada encik elaun, sy sgt mengalukan kedatangan awk. sbb sekarang tgh mega sale taw. rugi la kalo awk x masok sekarang. pls eh. sy nk check ptg ni kot. pls la masok ke dlm akaun sy. sy mohon sgt ni. jgn smpi sy xnk kwn awk smpi bile2 (ceh, sejak bile la xnk kwn ngn duet kan??) oleh itu, sy jemput awk masok. sila. sila. bwk je sedara mara. sy x kisah. heee. ;))

15 Yorum var:

Asmarina Sakila said...
This comment has been removed by the author.
Asmarina Sakila said...

weh, aku pun tak masuk lagi.
baki tak berganjak; 18.70 sen,
sekian terima kasih.
hahaha

5:42 PM

.rda. said...

yeke??
bile ko check wei??
ni yg aku tension ni.
pls la elaun!!
;((

**jkjk** said...

aku pn check da..xmsuk ag dow..huuuuu

.rda. said...

yeke??
eeee.. bengang nye aku.
;((

SoLeHiN said...

biarlah mega sale berlalu...simpan jek dwet 2..hahha...

biar x berduet, tp berilmu...hahaha..gtew!!

.rda. said...

haha.
tidak mungkin.
bukan senang nk mega sale oh.
;((

Lady FS. said...

woo relax yea anda semua . aku pun peli asal aku nyer cepat padahal aku nyer settle lambat kan .

.rda. said...

haaa.
taw xpe.
aku pon plek asal aku x dpt2.
tension2.
;((

tajudin said...

ha ha ha 44x

sedap sajak ni...

natalia harris thang said...

nada kau mcm bersabar ngn alaun je
aku pn x dpt lg weyh =(

.rda. said...

haha.
sy mmg pandai bermadah pujangga.
;pp

.rda. said...

taw xpe natt.
ayah aku dah check kan ptg td.
but still xde.
benci2.
;((

asked said...

idopppp elaunn!!!!!!!!!!!!
nti dah dpt..kongsi2 la yo~~

.rda. said...

haha.
yey! dah dapat dah.
;))