BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, August 12, 2009

gila gampang susah.

okay. sekarang terasa nk guna 'aku'. eh, tak jd lah. terasa kasar pulak. well, i kan sopan dan santun. *okay, xyah menipu.* apa kata guna 'i'. em, mcm okay je. tp gedik sikit. x pe. this post je okay. sbb i mmg gedik. dulu la. masa zaman sekolah. okay, apa i karutkan ni. sopan tak ayat i? boleh la kan. em, actually i nk cerita ni. about test csc td. gila gampang susah dia oh. sbb i malas study sebenarnya. okay, trust me. i baca chapter 1 je. tu pun x habis. dan i terasa mcm jwb soalan physics je td. okay, lg susah dr addmath. tp dulu x pe lah, markah test tak masuk dlm final year exam kan. tp csc mmg mcm sial. sorry la mr. adi. i cukup tak suka dgn subject ni sbb i rasa mcm dah master bab computer ni. haha. after test td, i balik bilik buat mcm tak ada pape. natt singgah bilik i jap. copy movies from my lappy. tp td laptop ni buat problem la. mengada. tp dah okay dah. dan i tak igt pun esok ada grammar test rupanya. kenapa tah, lately ni mls gila nk bukak buku. *mcm selama ni rajin kan* okay, i baru habiskan PAMA td. mkn ngan SYA, roommate i. eh x, dia mkn RUSKI. i suka PAMA lah. terasa syg nk habiskan td, sbb sedap sgt. x pe lah, dah habis pun. well, td i pergi kelas. and guess what, i pakai mask. rasa mcm hot gila. haha. tp mask i busuk gila oh. maklumlah, mask tu free. so i terima seadanya. x pe, esok i pakai mask yg i beli 1 seringgit kat pharmacy hari tu okay. mungkin x busuk kot. eh, tgk lah. ada 3 org lagi classmates i yg pakai mask. gila cool kan? tp tah pape, sbb i rasa mcm tak function. i lemas la pakai mask tu. tp still nak pakai.

the end of the story, i tengah online ni. tak tahu nk study apa for grammar test esok. mcm nk buat bodoh je. nasib baik dah lepas speaking test. okay kot. seronok je. okay, gila gedik post ni. i menyampah nk baca.

p/s; serious i rindu dyla. ;(( and roommate i, zalila dah balik ptg td. seronok oh. ;))

8 Yorum var:

adiela_91 said...

weyyyy aku rindu kau jugak okayyyy. :(

.rda. said...

haha.
cepatlah balik sini okay.
;))

FeeQa said...

seb bek ak x amek exam uh.
haha. XD

ak rindu dila gak.
haha.

c_p!QuE said...

wui aloha!
epy burfday!
hehe..
smoga free rejki n pnjg umo.

.rda. said...

sengal feeqa.
pasni kena amek gak.
;pp

.rda. said...

thanx PQ.
aku dah besar.
;))

nani :) said...

mari kita pakat reramai pakai mask kat uitm merbok,
ahahaha
mencegah lebih baik dri merawat :)

.rda. said...

haha.
tau x pe u.
;))