BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 22, 2009

mestilah suka!

em.i've been too busy lately. byk sgt benda yang kena selesaikan tp Alhamdulillah almost the things dah pon setel. assignment mtc012, forum bel120, test mtc012 and mtc016. fuhh.penat betul kalo list down semua. tp tak pe. sy kan pelajar pintar (tiru dialog haziq tomtom bak dlm syurga cinta) haha. kenapa sy guna bahasa yang sgt skema sekarang? penangan pemansuhan PPSMI ni.mungkin. tak tahulah. okay,nk citer about assignment mtc012. freaking shit owh. haha. cm ayam berak kapur sy siap kan benda alah ni mlm semalam sbb tiba2 suruh hantar semalam.(tak hantar lagi pon.) tp sy sempat siap kan okay.yea, sy sgt suka dan berbangga sbb dapat siapkan assignment pertama sebagai seorang pelajar universiti. igt senang ke? dan sy suka jugak sbb test mtc012 ngn mtc016 dah lepas.n pas cuti mid term ni tggl test BEL n CSC je.haha. konon senang la tp at least tak la seberat mtc kan. (: dan forum pon dah lepas. boooooleh la cuti dgn aman sekali bersama keluarga tercinta! hehe. okay, itu saja nk cerita.


bangga tuh. dapat siapkan assignment nih. sila ucap tahniah pada sy pls pls. (:

p/s; sekarang di library,teman dyla ngn hakim print assignment mereka. sy benci org yang lepas tgn dan sgt selfish. pegi mat* la org macam tuh. tak bertanggungjawab langsung dan suka sgt mengharap dan bergantung pada org lain tp markah nk sama2. pape tah. pissed-off. dan sekarang belum mkn lagi. lapar.

8 Yorum var:

Asmarina Sakila said...

haha
'mestilah suka!'
nak balikkk
;DD

13may said...

oh! tgh lapar...patut la marah :P

syuhhh syuhhh...pi makan :P

afilya said...

hui~! kak rda.. poyoss sungguh ya anda.. hahah..
ta moh lah ucap kan tahniah pada anda. hahaha..=D

nti cuti JGN STUDY ek..
ENJOY MAUT tau..hahah
hahahahhahahahahahahahahahahah~
jd setan le plak aku nih..ekekeke~

[b][y][t][i][e] said...

tahniah..tahniah..

heeee... ;p

.rda. said...

ryn.
haha.
yup2.
dah smpi umah pun.
;)

.rda. said...

13may.
haha.
mungkin boleh menjdai pun a utama.
;P
LAPAR

.rda. said...

haha.
adek.
pandai ko sekarang eh.
okay2.aku mmg nk enjoy abes ni.

;)

.rda. said...

haha.
kak bytie.
thanks.
;)