BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 19, 2009

yey!will back to KL soon. (:

yes.ticket dah beli.ptg td akem bg.thanx yeah.tak sabar rasanya nk naik TRANASIONAL khamis ni jam 11pm.really miss KL though. :( sekarang mmg dah terbukti yang sy sgt2 merindui my hometown.okay okay,sy silap. rumah sy terletak di PJ,Selangor sebenarnya.tp lebih senang kalau org tanye."kau dari mana?" dan sy akan jwb immediately "KL la." okay it's sounds very the show off.tidak.sama sekali tidak.tp sy cuma berbangga dpt membesar di KL.it's really a town babe.dan lebih senang untuk menyebut KL berbanding Selangor.hehe.and di dlm kepala otak sy dah ada beribu2 plans yang nk dilaksanakan sebaik sahaja smpi KL nnt. first of all,nk ckp sorry kat ayah sbb terpaksa amek bas kol 11 mlm dan probability smpi PUDU is around 5 am.maaf kerana terpaksa memaksa anda bangun awal.(: kedua,yes.lepas jumaat sy nk paksa ayah hantar ke sunway pyramid atas tujuan nk membeli belah di sana okay.sy tahu ayah takkan marah.because it's about just 10mins from home to SP. p/s: SP means Sunway Pyramid. ketiga,em.hari Sabtu dan Ahad ayah pula telah memaksa sy ikot mereka pegi family day.tak tahu lah kat mane.tp act,ayah tak pakse pon.hehe. next is,nk meronggeng dgn sesiapa di pavillion pls.(: miss miss KL. next,nk pegi sekolah.nk melawat cikgu2 tercinta dan debaters2 kat sana!miss them like crazy owh! then,nk lawan bowling dgn abid! tgk la sape hebat wei. p/s:abid tu adik sy yg berumur 10 tahun. okay okay.byk lg plans di kepala cuma jari terasa malas untuk menaip.sebab sekarang kedua2 roommates telah memejamkan mata.dan to be honest,sy takot ni. hehe. okay.sekarang awak semua sudah tahu betapa sy merindui KL? KL best wei.tgk la pic kat atas tu. Sunway Pyramid dah mcm oversea kan?kan? sbb tu sy sayang KL.dan sy tahu,KL pon syg sy. (:
dear u KL.tggu sy jam 5, the coming friday okay.

11 Yorum var:

Lady FS. said...

KL ! damnnnn~

Lady FS. said...

jngn lupa tgu aku tgk konsert :D

.rda. said...

haha.
atyn sengal oh.
nk sgt ke tgk rabbani ngn aku?
ok2.
;)

natalia harris thang said...

ya Allah aku x sabaaaa nk balik ni arda!!! warghhhh!

.rda. said...

haha.
xbleh blah giler ko natt.
saba2.
lagi bape ari je.

p/s:dah la bas kol 11 kan?huhu~

r y n n said...

wehh rda,
kta gerak sama jum mlm tu.
naikk beberapa teksi ;D

[b][y][t][i][e] said...

aamboii...rindu btl ni..hehe..
sbr ekk.. ;p

wahh...hbtnyee abid pndai main bowling..hehehe ;p

.rda. said...

ryn!
no hal babe.
kite gerak awal sket.
bleh lepak2 di Sp.
;))

.rda. said...

hye kak bytie.
yup2rindu sgt2 nih!
haha.

btol2.
abid wakil sekolah main bowling.
;)

13may said...

selamat balik kampung...

ingatlah org yg tersayang :D

.rda. said...

yea!kampung best!

p/s;kampung ke?
haha.