BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 24, 2009

home sweet home

i just arrived home this morning at 5 am. sampai jln DUTA jam 4.15 am pg tadi. masa bas nk masok DUTA dah nmpk ayah tengah tunggu kat kerusi2 yg tersusun tu. nasib baik ayah dah smpi sbb takot jugak dgn keadaan kat KL pagi2 buta cmtu. nak cerita about journey pun tak tahu cmne nak start but i think it was okay sbb pakcik bas bwk dengan sgt bertanggungjwab. terima kasih uncle. tp sy tak suka tido dlm bas. sangat sakit badan. okay, sebenarnya dah snap gmbar dalam bas tp tak boleh copy kat lappy plak. i'm sorry guys.smpi je rumah sy terkejut sbb dah banyak perubahan kat rumah ni. lots of changes. sy suka sbb bilik sy sgt kemas. hehe. ni mesti adik perempuan sy kemas2 sbb taw sy nk balik. takot sy mengamok la tuh. padan muka. pasni ayah ajak pergi beli baju. okay, will update later.

p/s; yeay!along smpi esok pagi. uitm dungun dah tutup gara2 H1N1. agak2 bila la virus ni nak nyah dari Malaysia kan? doa2 lah selalu.

6 Yorum var:

[b][y][t][i][e] said...

dh smpai?alhamdulillahh...

uitm dungun pn kene tutup??
shah alam pn same..
huhu..risaunyee..

wahh..best la sume ada nnt..he

Lady FS. said...

weyh . same la cam umah guwe . bilik naku pon paling aku suke ;)

mega sale weyhh :D

.rda. said...

kak bytie.
yeke?shah alam tutup gak?
taw xpe takot giler.
;((

haha.
yup2.
best giler sumer ada.
;)

.rda. said...

atyn!
yup.
our own room is the best room ever.
;)

natalia harris thang said...

welcome home!
aku gembira jgak =)))

.rda. said...

haha.
yeah2.
;))