BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 02, 2009

budu festival.

hey all.cm da lame je ta blogging kan.and this is my first post setelah angka post aku berjaya smpi 100 oke.kire kejayaan besa gak la kan sbb da smpi 3 angka.ceh,cm men bowling plak.oke ni post yg ke 101 aku.nk citer pasal BUDU FESTIVAL PL1D yg baru je kitorg wat selasa mlm rabu ari tuh.oke,pengajur nya ialah HAIZA si mek kelate yg promote budu kat satu kelas,aku, DYLA n ZETTY as the ahli jawatankuasa a.k.a AJK.em,majlis nya simple but veryvery nice.kitorg just order nasi putih kat akak FOODCOURT, plus telur dadar,ikan kembung goreng dan kangkung goreng belacan.dan menu utama,pastilah budu.even,not all of us yg join but almost budak2 PL1D sanggup turun padang ntok memberi sokongan padu lg jitu.cehhhh.ayat nk poyo je.yela,smpai budak2 yg ta penah mkn pon sanggup tron sbb nk cuba.love u all lah.((; oke,mkn mmg la x byk mane tp serius kenyang gile oh.smpi esok pg nya aku saket perot tp x la smpi cirit birit,haha.AIM plak smpi pening2. *mybe effect mkn byk sgt budu smpi menjilat jari.so,setiap org just kena bayar rm3 sahaja.murah kan??aku mkn gila gelojoh kottt.hehe.then, mlm tu jugak la start aku jd UMI kpd AIM dgn tidak rasminya.bapak kelakar anak aku ni.haha.oke la.tgk la gamba2 kat bawah ni.



yewwwww.ni pas mkn.pinggan da licin cm kepala botak licin.



p/s;i'm in the bus and i'm going back to KL rite now.yey!

8 Yorum var:

yuanyeeh said...

what?! you having holiday??

natalia harris thang said...

she's back in kl yaw. haha
ehh mlm yg menyelerakan =))) i likeee

.rda. said...

to yy.
no la.i saje je balk.
yey!((;

.rda. said...

to natt
haha.yeah i'm at kl now!!
best giler.

budu da best!
;))

tajudin said...

lepas ni ada tak cencalok festival

.rda. said...

haha.
akan cuba usahakan cencalok fes plak.
;))

Lady FS. said...

budu shiokkkk ! ;D

.rda. said...

yeah!
hidup budu forever..
;))