BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, July 05, 2009

it would be the last time

back to my second hometown at uitm kedah last evening.it's being so hard here since aku ngn dyla cm xtaw pape yg da jadi kat sini.pls la..asal ramai sgt kat foodcourt??act,kami mmg mengalu2kan sgt2 bdk2 diploma sbb boring oh ngn budak2 prelaw kat sini.haha. sorry guys.oke, actually nk cite pasal our journey dari KL ke Kedah yg mengambil masa lebih kurang 6 hours.freaking bored in the bus.well,aku smpi jalan duta awal sket dr dyla but a few min later dyla ngn her family smpi dan lambai2 kat aku.huh.dlm hati aku,kedah are waiting.a mins later ayah ngn mak ckp nak balik dulu sbb nk gy kenduri.(it's sounds like kenduri tu lg penting dr aku kot.)haha.but nv mind.oke,pas je my family left,ayah dyla ajak tggu bas kat dlm.lame gak la tggu.supposely naik bas kol 12.45 but kol 1 lbey baru la bas smpi. oke,bile bas smpi je mmg aku ngn dyla sedikit terkejut sbb bas tu adalah sebuah bas doubledec.ceh.cuak oh nak naik da la sit kami kat atas.!!huhu~takot nye. and i think it would be the last time sbb bas ni sgt sempit oke.dah la bocor.sian abang kat depan tu.but the best part of our journey was bile bas benti about 30mins,aku ngn dyla mkn bekalan dr KL.haha.terasa hidup di perantauan.aku ckp kat dyla yg kitorg ni da cm tourists da.then,mse mkn tu tgn dyla darah sbb dye excited sgt dpt mkn ketam.hehe.*sejak bile tah.aku rase mls nk end kan setiap post aku.sorry.

dyla bersama mr. crab nye.
aku mls oh nk mkn ketam tuh.haha.tp lastly,mkn gak.

yummy2.mak masak ni.thanx mum.


sian dyla,darah xnk benti kuar.smpai bengkak jari dye. ));
p/s;will rarely update this blog sbb wireless da lembab gile cm siput babi.sedey nye.walau bagaimanapun,akan diusahakan jugak semampu yg boleh sbb aku suke blogging la.n nk mintak ayah beli broadband jugak!WAJB pas mid-term ni oke.dan,kpd kwn2.sy sgt mahu komen setiap posts anda sume tp keadaan sgt tak mengizinkan sbb homeworks dan assignment sgt banyak oke.sorry guys.

8 Yorum var:

ZHARIF BADRUL said...

hoho dah lama owh xmakan ketam..

adiela_91 said...

mr crabby buat tgn aku lukaaaaaa :((

.rda. said...

haha.
zack.ketam best oh.
;))

.rda. said...

dyla.
pity you.
but really sory.
kaw yg nk sgt ketam tuh kan.
;))

m.haziqhanif said...

ketam membunuh!

.rda. said...

haha.
musuh dlm gulai.
ketam sedap oh.
;))

adrinorous. said...

haha. crab tu hidup lahi lar

.rda. said...

haha. maybe la kan.
;))