BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 11, 2008

orientasi form1,,

akak2 nyanyi semangat jek!
name2 akak2 fasi,, yg poyo2 belaka,,

kak wan suffieya hakimah wan sulaiman a.k.a kak sophie,,(:


ngan nor tym jd judges for presentation,,

assalamualaikum,,

alhamdulillah,,at last,selesai jugak orientasi form 1 selama lebih kurang 8 hari,, btol2 xsangke yang kitorang bley handle dlm tempoh lame cmtuh!besh,,sgt2 besh,,mcm2 aktiviti yg kitorang wat ntok bdk2 form1 tuh,,

~dia datang~
mende neyh lebey kutang cam obh la,,tp kalo ikot plan yg betol2,, laen sgt ngan ape yang jadi mlm tuh,,biase la,, kite xleh nk predict pe yg akan berlaku,,manusia hanya merangcang,,hehe,,btw,,mlm tuh kitorang tutup mata bdk2 form1 gune kain, n kitorang ckp nk bawak dorang kat laluan rahsia maahad,,pastu operasi mengacau pon stat la,,hehe,,budak2 putera plg xbley blah kacau dak2 tuh,,sampai bdk puteri fom1 pown jd mangsa,,huhu~ pastu kitorang abes kan mende neyh ngn siket penghayatan atau pon muhasabah diri la,,huhu~~tp cm xpuas plak,, tp pape pown,,kitorang ngn bdk2 form1 tuh ttp enjoy!

~husnu zhon~
game neyh batch kitorang pnh men tym nadwah,,huhu~~ sgt jahat game neyh,,malu nk citer,,so,kalo sesape nk taw gak tuh,,ask me by ur own self kay!:)

~public speaking~
game neyh cam biase jek,,kite buat la some words cam palestin,azan,muzik,makkah,cinta and others,,pastu suruh wakil budak2 tuh cabut words tuh,,n then dorang kene elaborate,,besh la gak,,hehehe,,

~mini explorace~
mini explorace neyh besh sgt2,,kitorang wat station ntok bdk2 tuh dpt kan signature fasi yg dok jage station tuh,,mcm2 yg dorang kene wat,, ader station hafazan,,men lipat2 tikar,,berdiri atas kaki sendiri la,,uji minda,,mainan emosi,,paling tensen!hehe,,puzzle,,dh la kene cari puzzle tuh dlm tepung,,men tendang2 bola,,budak putera wat mende neyh ngn sangat kejam!!!arghhhh,, buat baju gune surat kabar,,hehe,, masokkan air dlm botol,, n many more,,sgt besh!

~fardu ain~
ni bukan game,,kitorang juz buat aktiviti neyh dlm group jek,,yerangkan pasal solat,wudhuk,masbuk, n bagi peluang ntok dorang tanye mane2 yg xjelas,,:) tp tym ni urus setia ader meeting!huhu~~

~perang khandak~
besh gilak game neyh,,men baling2 belon ader air,,tp bukan men2 cmtuh je,,kitorang ader motif wat game neyh,,ketua setiap group kene dok tengah,,every members dlm group tuh kene lindung leader dorang,, fasi tukang baling belon!tuh yg besh!hehe,,group mane yg leader dorang x basah dikira menang!

banyak lagi games yg kitorang wat,,tp cm malas nk citer plak,,hehe,,pape pown,,diharapkan aktiviti mcm neyh dpt bg impak yg positif ntok kite sumer,,dr segi ukhuwah,akhlak dan sebagainya,,insyaAllah,,
kami akan sentiasa merindui saat2 ini,,
;(

wassallam,,











2 Yorum var:

Anonymous said...

Blog ni cm islamic...

Tp byk sgt gambar pompuan...

Rase cam tagged.com plak...

rabiatul adawiyah sulaiman said...

salam~
sy xpernah kate yg sy NK org pggl dan anggap blog ini islamic,,
blog ini sebenarnya laman ntok diri sy,,
sy tulis apa yg sy rasa,,
jd yg terpampar adalah sy,,
tak kesah berkaitan islam,keluarga,politik,kwan2 atau sebagainya,,
yg penting sy masih pd landasnya,,
sbb tu sy create lagi satu blog yg mmg khusus untuk agama kita,islam,,

http://wearemusleem.blogspot.com